Horoscop luna Februarie Taur: multe complicații pe toate domeniile vieții

Horoscop luna Februarie Taur: multe complicații pe toate domeniile vieții
În prima parte a lui februarie, o să vi se pună psihicul la încercare, urmând ca după 14 februarie să puneți punctul pe i, trecând la fapte. Luna februarie

pentru Tauri aduce multe complicații, pe toate domeniile vieții, în special pe sănătate, bani și încredere din partea prietenilor/ partenerului. Un secret poate să iasă la suprafață între 4-14 februarie, ceea ce poate să complice lucrurile pe plan psihic. Dacă ați lucrat la un proiect și așteptați ca acesta să fie aprobat, vedem șanse mari ca între 9-16 februarie să aveți parte de vești bune.

Mulți nativi odată cu debutul anului nou chinezesc (4 februarie) se vor orienta pentru a studia ceva nou, posibil chiar să luați în calcul plecarea într-o altă țară. Dacă doriți să vă lansați în afaceri, vedem ca februarie să fie o lună bună, singura condiție este să fiți pe cont propriu, să nu vă bazați pe ceilalți.

Afectiv, se vor duce unele bătălii, deoarece Jupiter în cuadratură cu Neptun, ajutat din 10 februarie de Mercur, vă va face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie, să vi se pună la încercare răbdarea, sentimentele construite în timp. Taurii au șanse să intre în relații extraconjugale sau să afle că partenerul îi înșală, vor avea un moment în care vor dori să se reîntoarcă la relațiile din trecut, rupte după Mai 2018.

Din 14 februarie, Marte (planeta războiului) ajunge în semnul vostru pentru 2 luni, ceea ce poate să aducă un plus de energie, curaj, determinare, agitație, ceartă, dorința de a face ordine în toate segmentele vieții.
Între 14-18 februarie, o să vă focusați pe a încheia o afacere, pentru a achiziționa un imobil/ bun, posibil relocarea într-o altă localitate/ stat.

După 19 februarie, cercul de prieteni se mărește, o să vă bucurați de un context favorabil, posibil să stabiliți noi legături de parteneriat.

Dacă doriți să concepeți un copil, Luna Plină din 19 februarie vă ajută să vă îndepliniți acest vis.
În concluzie, o lună asemenea unui duș scoțian, în prima parte a lui februarie o să vi se pună psihicul la încercare, urmând ca după 14 februarie să puneți punctul pe i, trecând la fapte.... ascultați-vă intuiția.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.