Horoscop luna Februarie Taur: multe complicații pe toate domeniile vieții

15.IANUARIE.2019
Horoscop luna Februarie Taur: multe complicații pe toate domeniile vieții

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:obesitycoverage.com

În prima parte a lui februarie, o să vi se pună psihicul la încercare, urmând ca după 14 februarie să puneți punctul pe i, trecând la fapte. Luna februarie

pentru Tauri aduce multe complicații, pe toate domeniile vieții, în special pe sănătate, bani și încredere din partea prietenilor/ partenerului. Un secret poate să iasă la suprafață între 4-14 februarie, ceea ce poate să complice lucrurile pe plan psihic. Dacă ați lucrat la un proiect și așteptați ca acesta să fie aprobat, vedem șanse mari ca între 9-16 februarie să aveți parte de vești bune.

Mulți nativi odată cu debutul anului nou chinezesc (4 februarie) se vor orienta pentru a studia ceva nou, posibil chiar să luați în calcul plecarea într-o altă țară. Dacă doriți să vă lansați în afaceri, vedem ca februarie să fie o lună bună, singura condiție este să fiți pe cont propriu, să nu vă bazați pe ceilalți.

Loading...

Afectiv, se vor duce unele bătălii, deoarece Jupiter în cuadratură cu Neptun, ajutat din 10 februarie de Mercur, vă va face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie, să vi se pună la încercare răbdarea, sentimentele construite în timp. Taurii au șanse să intre în relații extraconjugale sau să afle că partenerul îi înșală, vor avea un moment în care vor dori să se reîntoarcă la relațiile din trecut, rupte după Mai 2018.

Din 14 februarie, Marte (planeta războiului) ajunge în semnul vostru pentru 2 luni, ceea ce poate să aducă un plus de energie, curaj, determinare, agitație, ceartă, dorința de a face ordine în toate segmentele vieții.
Între 14-18 februarie, o să vă focusați pe a încheia o afacere, pentru a achiziționa un imobil/ bun, posibil relocarea într-o altă localitate/ stat.

După 19 februarie, cercul de prieteni se mărește, o să vă bucurați de un context favorabil, posibil să stabiliți noi legături de parteneriat.

Dacă doriți să concepeți un copil, Luna Plină din 19 februarie vă ajută să vă îndepliniți acest vis.
În concluzie, o lună asemenea unui duș scoțian, în prima parte a lui februarie o să vi se pună psihicul la încercare, urmând ca după 14 februarie să puneți punctul pe i, trecând la fapte.... ascultați-vă intuiția.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua 1 aduce un val de energie pozitivă, care în anul 2020 se concentrează în zona de
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.