Horoscop luna Februarie Săgetător: veți decide pe ce drumuri să vă îndreptați

Horoscop luna Februarie Săgetător: veți decide pe ce drumuri să vă îndreptați
Luna februarie aduce clarificare în sfera afectivă, urmând ca după 14 februarie să știți pe ce drumuri să vă îndreptați. Luna iubirii aduce pentru

acești nativi multă dragoste, afecțiune, etc. Marte în conjuncție cu Uranus aduce predispoziția de a vă îndrăgosti nebunește de o persoană nouă, vedem șanse mari ca aceasta să fie într-un alt stat. Dacă sunteți implicați într-o relație cu probleme, până pe 14 februarie vedem să luați o decizie, cel mai probabil o să faceți un bilanț asupra ultimilor 7-8 ani, doar așa o să vedeți ce este de făcut.

Pe 4 februarie, Venus, micul benefic, intră pe casa banilor, aducându-vă dorința de a cheltui, de a-i impresiona pe cei din jur cu dărnicia voastră, să nu uitați că Lilith este pe casa contractelor, stând la pândă pentru a vă sanționa, de aceea dacă veți investi bani, vă recomandăm să cereți o părere în plus.

Pe 18 februarie, Soarele poposește în Pești, oferindu-vă timp de 4 săptămâni șansa de a relua legătura cu rudele, de a investi banii într-un bun/ imobil, de a vinde un produs.

În linii mari, luna februarie aduce clarificare în sfera afectivă, urmând ca după 14 februarie să știți pe ce drumuri să vă îndreptați.

Între 20-27 februarie ar fi bine să acordați mai mult timp relaxării, stresul din ultimele luni poate conduce la unele dereglări hormonale.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

3240
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.