Horoscop luna Februarie Balanță: provocări și secrete ieșite la iveală

Horoscop luna Februarie Balanță: provocări și secrete ieșite la iveală

Șanse de a face rost de bani de pe urma unor speculații, cel mai probabil veți obține acest surplus financiar până pe data de 3 Martie 2019. Luna februarie

aduce nativilor Balanță multă provocare, în special afectivă, până pe 14 februarie, când Marte în conjuncție cu Uranus predispune la aflarea unui secret despre cel drag. Dacă o să aveți o discuție importantă cu persoana iubită între 4-12 februarie, ideal ar fi să mai lăsați de la voi, cel mai probabil acesta este pus pe ceartă, dorește să scoată de la voi unele promisiuni.

Dacă sunteți singuri, până pe 14 februarie pot să apară mai multe persoane care doresc să vă fie alături, nu toate sunt sincere, cel mai probabil la mijloc este un interes.

După 10 februarie, Mercur ajunge în casa muncii, oferindu-vă perspective noi asupra unui loc de muncă, posibil șanse de avansare sau relocare, dacă nu mai sunteți apreciați la adevărata valoare. Tot ce se construiește în această lună pe partea profesională vă va asigura perspective de viitor pentru următorii 9-12 ani.

4065
4.33
SHARE

Pe 14 februarie, Marte intră pe casa a VIII-a, oferind șanse de a face rost de bani de pe urma unor speculații, cel mai probabil veți obține acest surplus financiar până pe 3 Martie 2019.

Atenție între 18-19 februarie la starea de sănătate, deoarece pot să apară accidente la locul de muncă, să intervină ceva neașteptat la nivelul acestui capitol.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!