Transport gratuit peste 199 lei

Jupiter în Săgetător aduce pentru FECIOARĂ decizii radicale, dar și satisfacții

Jupiter în Săgetător aduce pentru FECIOARĂ decizii radicale, dar și satisfacții

Previziuni astrologice pentru Fecioară, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter din 8 Noiembrie poposește în Săgetător,

pe casa a IV-a, deci pe Fundul Cerului, de aici va veghea timp de un an legătura cu originile voastre, cu rudele, cu trecutul, cu familia partenerului, casa, investițiile, țara, mediul de la locul de muncă, moștenirile, pierderile în familie, apariția de persoane noi în familie etc.

Cu Jupiter în Săgetător vor fi favorizate: casa, familia, căminul, domiciliul, locuința, relația cu rudele, relația cu trecutul, amintirile din copilărie, propriile rădăcini, țara natală, tradiția, valorile naționale, mutarea în casă nouă, proprietățile imobiliare, afecțiunea, dragostea, romantismul, legătura cu mama, sensibilitatea, alimentația echilibrată, subconștientul, trăirile interioare, viața privată, intimitatea, liniștea interioară, finaluri de etapă, călătoriile în străinătate, incendiile în casă, accidentele în casă, inuntațiile etc.

Timp de un an relațiile de familie vor fi în vizor, chiar dacă în ultimii 3-4 ani ați întâmpinat ceva probleme, acum o să luați decizii radicale, cel mai probabil o să luați inițiativa de a pune capăt unor ciocniri/certuri.

Mulți nativi vor dori să achiziționeze o casă în prima parte a lui 2019, de aceea sunt șanse mari să intre în posesia unor fonduri, credite, ajutoare din partea rudelor. Dacă doriți să oficializați relația în acest an, vedem să fie într-un ceas bun, chiar veți avea și bani pentru a investi în ceva util.

Fecioarele care doresc să studieze în străinătate, să se mute definitiv în alt stat, au șansa între Aprilie-Septembrie 2019 să facă acest pas, important este să fiți determinați.

Viața de familie este fericită și plăcută, copiii vă vor aduce multe bucurii, satisfacții în acest an. Dacă intenționați să aduceți pe lume un copil, după Septembrie 2019 vedem să fie cel mai ok pentru a face acest pas.
Vă bucurați de o viață personală fericită, inima vă este mulțumită, liniștită, simțiți o securitate interioară deplină alături de cei dragi.

Există riscul de a vă îngrășa, de aceea trebuie să împrieteniți cu sportul.

Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn

Viziteaza magazinul online