Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător nativii TAUR își vor descoperi noi talente

01.NOIEMBRIE.2018
Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător nativii TAUR își vor descoperi noi talente
Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena FOTO: i.mycdn.me
Previziuni astrologice pentru Taur, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Din 8 Noiembrie 2018, Jupiter intră în casa a VIII-a, de

aceea timp de un an vor fi favorizate: marile schimbări de destin, o să reușiți să finalizați un proces, o să vă cereți drepturile în instanță, o să reușiți să vindecați o boală ce vă chinuie viața din 2000, o să fiți atrași de mister/ocult/ezoterism, subconștient, sexualitate, erotism, datorii karmice, crize, pierderi, eșecuri, obținerea unor împrumuturi, oficializări, relații extraconjugale, deplasări în străinătate pentru a face rost de anumite sume de bani, secrete, regăsirea unor persoane plecate din viața voastră, decese, distrugere, activități luate de la zero.

Loading...

În 2019 este șansa nativilor Taur de a schimba viziunea asupra lumii, a vieții, plus că Uranus, care revine din Martie în semnul vostru, vă ajută să obțineți unele confirmări.

Dacă intenționați să obțineți unele fonduri europene, acest an este de bun augur. Veți descoperi cât de norocoși puteți fi pentru că, pe ultima 100 de metri, orice situație se va rezolva, totul se va așeza în favoarea voastră. Singura condiție este să cereți mai mult de la voi, să nu îi mai judecați pe cei din jur.

Tot ce spuneați până acum că nu veți face, în 2019 se va dovedi de actualitate, cel mai probabil relațiile extraconjugale vă vor anima viața. Uranus dorește să vă educe cum să trăiți viața la maximum, să vă bucurați de orice secundă de liniște. Ați putea trece la un moment dat pe lângă un pericol major (accident, incendiu, boală, pierdere de bani, etc.), dar Universul vă va salva.

Prezența Marelui Benefic în domiciliu vă aduce protecție, susținere, ajutor pentru reconfigurarea gândirii. Plus că sunt șanse în acest an să intrați în posesia unor bunuri moștenite, descoperiți o comoară (la propriu sau la figurat).

Este momentul renașterii, mulți Tauri vor avea parte de vise premonitorii. Practicile spirituale vă vor atrage.
Pe planul financiar o să cunoașteți o creștere, datorită unei mai bune organizări, șanse mari de a obține finanțări, sponsorizări, accesări de fonduri, linii de credit.

Reușiți între Aprilie-August să scoateți la suprafață talente nebănuite, în special pe partea de psihologie, biorezonanță, clar-auz, clar-vedere etc.

Depășiți cu succes marile probe karmice, în special pe partea sexuală, o să învățați să acceptați toate provocările Universului fără să vă opuneți.

Dacă în ultimii 12 ani ați comis prejudicii statului, în 2019 apare riscul unui proces, de aceea încercați să fiți la zi cu plățile, feriți-vă de alianțe păguboase.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul. Timpul se divide,
Steaua zburătoare 9 are o energie duală care multiplică o energie deja existentă într-o

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.