Transport gratuit peste 170 lei

Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător nativii TAUR își vor descoperi noi talente

Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător nativii TAUR își vor descoperi noi talente

Previziuni astrologice pentru Taur, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Din 8 Noiembrie 2018, Jupiter intră în casa a VIII-a, de

aceea timp de un an vor fi favorizate: marile schimbări de destin, o să reușiți să finalizați un proces, o să vă cereți drepturile în instanță, o să reușiți să vindecați o boală ce vă chinuie viața din 2000, o să fiți atrași de mister/ocult/ezoterism, subconștient, datorii karmice, crize, pierderi, eșecuri, obținerea unor împrumuturi, oficializări, relații extraconjugale, deplasări în străinătate pentru a face rost de anumite sume de bani, secrete, regăsirea unor persoane plecate din viața voastră, decese, distrugere, activități luate de la zero.

În 2019 este șansa nativilor Taur de a schimba viziunea asupra lumii, a vieții, plus că Uranus, care revine din Martie în semnul vostru, vă ajută să obțineți unele confirmări.

Dacă intenționați să obțineți unele fonduri europene, acest an este de bun augur. Veți descoperi cât de norocoși puteți fi pentru că, pe ultima 100 de metri, orice situație se va rezolva, totul se va așeza în favoarea voastră. Singura condiție este să cereți mai mult de la voi, să nu îi mai judecați pe cei din jur.

Viziteaza magazinul online