Transport gratuit peste 199 lei

Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător nativii TAUR își vor descoperi noi talente

Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător nativii TAUR își vor descoperi noi talente

Previziuni astrologice pentru Taur, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Din 8 Noiembrie 2018, Jupiter intră în casa a VIII-a, de

aceea timp de un an vor fi favorizate: marile schimbări de destin, o să reușiți să finalizați un proces, o să vă cereți drepturile în instanță, o să reușiți să vindecați o boală ce vă chinuie viața din 2000, o să fiți atrași de mister/ocult/ezoterism, subconștient, datorii karmice, crize, pierderi, eșecuri, obținerea unor împrumuturi, oficializări, relații extraconjugale, deplasări în străinătate pentru a face rost de anumite sume de bani, secrete, regăsirea unor persoane plecate din viața voastră, decese, distrugere, activități luate de la zero.

În 2019 este șansa nativilor Taur de a schimba viziunea asupra lumii, a vieții, plus că Uranus, care revine din Martie în semnul vostru, vă ajută să obțineți unele confirmări.

Dacă intenționați să obțineți unele fonduri europene, acest an este de bun augur. Veți descoperi cât de norocoși puteți fi pentru că, pe ultima 100 de metri, orice situație se va rezolva, totul se va așeza în favoarea voastră. Singura condiție este să cereți mai mult de la voi, să nu îi mai judecați pe cei din jur.

Tot ce spuneați până acum că nu veți face, în 2019 se va dovedi de actualitate, cel mai probabil relațiile extraconjugale vă vor anima viața. Uranus dorește să vă educe cum să trăiți viața la maximum, să vă bucurați de orice secundă de liniște. Ați putea trece la un moment dat pe lângă un pericol major (accident, incendiu, boală, pierdere de bani, etc.), dar Universul vă va salva.

Prezența Marelui Benefic în domiciliu vă aduce protecție, susținere, ajutor pentru reconfigurarea gândirii. Plus că sunt șanse în acest an să intrați în posesia unor bunuri moștenite, descoperiți o comoară (la propriu sau la figurat).

Este momentul renașterii, mulți Tauri vor avea parte de vise premonitorii. Practicile spirituale vă vor atrage.
Pe planul financiar o să cunoașteți o creștere, datorită unei mai bune organizări, șanse mari de a obține finanțări, sponsorizări, accesări de fonduri, linii de credit.

Reușiți între Aprilie-August să scoateți la suprafață talente nebănuite, în special pe partea de psihologie, biorezonanță, clar-auz, clar-vedere etc.

Depășiți cu succes marile probe karmice, în special pe partea amoroasă, o să învățați să acceptați toate provocările Universului fără să vă opuneți.

Dacă în ultimii 12 ani ați comis prejudicii statului, în 2019 apare riscul unui proces, de aceea încercați să fiți la zi cu plățile, feriți-vă de alianțe păguboase.

Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn

Viziteaza magazinul online