Transport gratuit peste 199 lei

Horoscop egiptean. Totul despre tine și destinul tău!

Horoscop egiptean. Totul despre tine și destinul tău!

Află care este zodia sacră pentru destinul tău, pentru a ști mai multe despre tine, norocul în viață. Puterea astrelor asupra personalității și

caracterului nostru a fost dovedită de astrologia europeană, însă acum să vedem ce părere au și astrologii egipteni despre destin. Zodiile egiptene au nume de zei specifici culturii proprii.

Bastet (16 ianuarie – 15 februarie)

Nativii din această zodie sunt firi libere, independente, s-au născut să facă doar ceea ce le place, fără să se supună ordinelor altcuiva sau să țină cont de reguli. Printre ei întâlnim lideri, vizionari, cercetători.

Seckhmet (16 februarie – 15 martie)

Cei născuți în această zodie au inima deschisă spre partea sentimentală a vieții, se simt împliniți când viața lor gravitează în jurul unui cuplu. Empatizează ușor și, de cele mai multe ori fac compromisuri pentru a menține echilibrul și armonia în relațiile cu cei din jur, însă acest lucru nu pare să-i deranjeze.

Apep (16 martie-15 aprilie)

În acest interval se nasc persoane inteligente, inovative, pline de idei, însă care nu reușesc să-și pună gândurile în ordine. De multe ori nu au răbdarea să ducă la bun sfârșit ceea ce au început, pentru că o idee nouă le captează atenția. Pe plan afectiv, se atașează de partenerul de viață, pot ajunge la gelozie.

Ptah (16 aprilie-15 mai)

Aici vorbim despre persoane curioase, dornice de aventură. Viața lor se caracterizează prin instabilitate pe partea afectivă, infidelitate, însă pot face performanță în carieră și pot obține succesul pe partea financiară.

Atum (16 mai-15 iunie)

Acești nativi sunt caracterizați de înțelepciune, sunt buni sfătuitori și au puterea de a-i motiva pe cei din jur să reușească în viață. Uneori nu au răbdare să îmbrace adevărul într-un ambalaj frumos, îi pot răni pe cei din jur, fără a urmări în mod intenționat acest lucru.

Isis (16 iunie-15 iulie)

Sub acest semn zodiacal se nasc de regulă persoane inteligente, dornice să facă lumea să fie mai bună, mai sănătoasă, mai frumoasă. Au deschidere spre partea spirituală a vieții, se lasă ghidate de intuiție și au încredere în visele premonitorii. De regulă dau dovadă de calm și înțelegere, însă pot deveni capricioase în condiții de stres.

Ra (16 iulie-15 august)

Așa cum numele o sugerează, acești nativi sunt liderii zodiacului, au curajul de a-și asuma responsabilități, le place să ia decizii atât pentru ei, cât și pentru alții, să organizeze totul cât mai bine, să facă schimbări pozitive în viață. Având un spirit justițiar, sunt căutați de cei din jur pentru sfaturi, atunci când simt că li s-a făcut o nedreptate.

Horus (16 august-15 septembrie)

Numele acestui zeu este deja celebru oriunde în lume, iar nativii născuți în această perioadă sunt persoane dornice să îi protejeze pe cei din jur de rele, ghinion, suferință, boli. Avantajul lor este că știu cum să lucreze cu energia mentală, au o gândire bine organizată, încredere în sine și fac față la stres.

Maat (16 septembrie-15 octombrie)

Nativii din zodia Maat sunt persoane care stăpânesc arta comunicării, se bucură de reușite în viață datorită faptului că știu cum să-și valorifice imaginația creatoare. Găsesc soluții ingenioase pentru a rezolva orice problemă, dar sunt și deosebit de harnici.

Osiris (16 octombrie-15 noiembrie)

În această zodie se nasc persoane carismatice, care știu cum să-și impună autoritatea pentru a conduce grupuri mari de oameni. Îi acceptă în anturajul lor numai pe cei sinceri și loiali. Au vitalitate foarte bună, de aceea muncesc într-un ritm alert, care ar putea să-i facă pe cei din jur să cedeze înainte de a-și termina sarcinile care le-au fost atribuite.

Hator(16 noiembrie-15 decembrie)

Acești nativi sunt plini de optimism, entuziasm. Viața lor este condimentată cu schimbări periodice de ritm și de atitudine, nu le place rutina. Nu sunt potriviți pentru funcții de birou, care îi țin într-un singur loc, însă li se potrivesc serviciile care includ deplasări periodice. În iubire dau dovadă de spontaneitate, oferă multe persoanei iubite, dar niciodată întreaga lor inimă.

Anubis (16 decembrie-15 ianuarie)

Inteligenți și răbdători, nativii născuți în această perioadă sunt dornici de cunoaștere. Dezvoltarea personală și profesională le captează toată atenția, sunt concentrați mai mult asupra lor, decât asupra celor din jur. Prin această atitudine, acești nativi ne învață cum să ne punem pe primul loc.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online