Horoscop egiptean. Totul despre tine și destinul tău!

07.AUGUST.2018
Horoscop egiptean. Totul despre tine și destinul tău!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:youtube.com

Află care este zodia sacră pentru destinul tău, pentru a ști mai multe despre tine, norocul în viață. Puterea astrelor asupra personalității și

caracterului nostru a fost dovedită de astrologia europeană, însă acum să vedem ce părere au și astrologii egipteni despre destin. Zodiile egiptene au nume de zei specifici culturii proprii.

Bastet (16 ianuarie – 15 februarie)

Nativii din această zodie sunt firi libere, independente, s-au născut să facă doar ceea ce le place, fără să se supună ordinelor altcuiva sau să țină cont de reguli. Printre ei întâlnim lideri, vizionari, cercetători.

Seckhmet (16 februarie – 15 martie)

Cei născuți în această zodie au inima deschisă spre partea sentimentală a vieții, se simt împliniți când viața lor gravitează în jurul unui cuplu. Empatizează ușor și, de cele mai multe ori fac compromisuri pentru a menține echilibrul și armonia în relațiile cu cei din jur, însă acest lucru nu pare să-i deranjeze.

Loading...

Apep (16 martie-15 aprilie)

În acest interval se nasc persoane inteligente, inovative, pline de idei, însă care nu reușesc să-și pună gândurile în ordine. De multe ori nu au răbdarea să ducă la bun sfârșit ceea ce au început, pentru că o idee nouă le captează atenția. Pe plan afectiv, se atașează de partenerul de viață, pot ajunge la gelozie.

Ptah (16 aprilie-15 mai)

Aici vorbim despre persoane curioase, dornice de aventură. Viața lor se caracterizează prin instabilitate pe partea afectivă, infidelitate, însă pot face performanță în carieră și pot obține succesul pe partea financiară.

Atum (16 mai-15 iunie)

Acești nativi sunt caracterizați de înțelepciune, sunt buni sfătuitori și au puterea de a-i motiva pe cei din jur să reușească în viață. Uneori nu au răbdare să îmbrace adevărul într-un ambalaj frumos, îi pot răni pe cei din jur, fără a urmări în mod intenționat acest lucru.

Isis (16 iunie-15 iulie)

Sub acest semn zodiacal se nasc de regulă persoane inteligente, dornice să facă lumea să fie mai bună, mai sănătoasă, mai frumoasă. Au deschidere spre partea spirituală a vieții, se lasă ghidate de intuiție și au încredere în visele premonitorii. De regulă dau dovadă de calm și înțelegere, însă pot deveni capricioase în condiții de stres.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019! Anul 2019 în
Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter,
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.