Aplica

Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (I)

Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (I)

Numerele au o încărcătură aparte și ne pot determina caracteristici principale. Teoria conține 5 tipologii. Află din care faci parte. În prima tipologie,

A1, sunt cuprinse persoanele născute pe 1,6,11,16,21,26,31. Caracteristica principală este modul cald și aparte de a percepe iubirea, întreaga viață fiind marcată de acest sentiment. Dacă nu reușesc să întâlnească marea dragoste, simt că nu și-au împlinit destinul. Se îndrăgostesc ușor și visează mereu la viața de familie perfectă. Adesea dezvoltă relații intense, furtunoase, care se termină cu multă suferință.

Persoanele din această tipologie au nevoie de mulți oameni în jurul lor, de agitație și complicații. Sunt dinamice, capabile să treacă peste orice obstacol și să-i influențeze pe cei din jurul lor, asemeni apei care încet, dar sigur schimbă totul pe unde trece.

A doua tipologie, B2, este a celor născuți pe 2, 7, 12, 17, 22, 27. Sunt persoane cu visuri mărețe și așteptări enorme de la propria persoană și de la cei din jur, fiind perfecționiști înnăscuți. Întreaga lor viață este un cumul de ambiții și dorințe ascunse, pe care reușesc în cele din urmă să le transforme în realitate.

Numerologie

Descoperă mereu orizonturi noi și sunt capabile să modeleze totul așa cum își doresc. Se aseamănă focului, fiind oameni spontani, puternici, dominanți, încrezători în forțele proprii. Au greu încredere în cineva, dar au nevoie de dragoste pentru a se simți împliniți. Își găsesc greu jumătatea, mai ales că își dau seama cât de mult au iubit abia când relația ajunge la final.

Descoperă și celelalte 3 tipologii!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!