Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (I)

20.MARTIE.2019
Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (I)

Categorie: Numerologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Numerele au o încărcătură aparte și ne pot determina caracteristici principale. Teoria conține 5 tipologii. Află din care faci parte. În prima tipologie,

A1, sunt cuprinse persoanele născute pe 1,6,11,16,21,26,31. Caracteristica principală este modul cald și aparte de a percepe iubirea, întreaga viață fiind marcată de acest sentiment. Dacă nu reușesc să întâlnească marea dragoste, simt că nu și-au împlinit destinul. Se îndrăgostesc ușor și visează mereu la viața de familie perfectă. Adesea dezvoltă relații intense, furtunoase, care se termină cu multă suferință.

Persoanele din această tipologie au nevoie de mulți oameni în jurul lor, de agitație și complicații. Sunt dinamice, capabile să treacă peste orice obstacol și să-i influențeze pe cei din jurul lor, asemeni apei care încet, dar sigur schimbă totul pe unde trece.

Loading...

A doua tipologie, B2, este a celor născuți pe 2, 7, 12, 17, 22, 27. Sunt persoane cu visuri mărețe și așteptări enorme de la propria persoană și de la cei din jur, fiind perfecționiști înnăscuți. Întreaga lor viață este un cumul de ambiții și dorințe ascunse, pe care reușesc în cele din urmă să le transforme în realitate.

Descoperă mereu orizonturi noi și sunt capabile să modeleze totul așa cum își doresc. Se aseamănă focului, fiind oameni spontani, puternici, dominanți, încrezători în forțele proprii. Au greu încredere în cineva, dar au nevoie de dragoste pentru a se simți împliniți. Își găsesc greu jumătatea, mai ales că își dau seama cât de mult au iubit abia când relația ajunge la final.

Descoperă și celelalte 3 tipologii!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.