Ce tip de bărbat ai nevoie în viața ta pentru a fi fericită

23.NOIEMBRIE.2018
Ce tip de bărbat ai nevoie în viața ta pentru a fi fericită

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andrian Gheorghiu ZODIACOOL Foto:old.allayurveda.in

Descoperă ce tip de bărbat ți se potrivește, în funcție de trăsăturile cu care te-au înzestrat astrele. Oare este sau nu este omul potrivit pentru mine?

Aceasta este întrebarea care macină fiecare femeie. Ne dorim un bărbat căruia să-i pese de noi, să ne respecte, să ne facă să ne simțim speciale, să fim pe primul loc în viața lor, dar cum perfecțiunea nu există, este bine să descoperim și să conștientizăm ce contează cel mai mult pentru noi, pentru a ști ce să căutăm la viitorul nostru partener pe viață.

În funcție de semnul zodiacal, suntem înzestrați cu anumite trăsături comportamentale, care se completează cel mai bine cu un anumit tipar sentimental. Iată care sunt acestea:

Loading...

BERBEC
Puternică, ambițioasă, femeia Berbec are nevoie de un bărbat care să o susțină să își atingă obiectivele și să nu-i năruiască visele. Vrea să îi fie loial, cel mai important aspect. Dacă mai este și romantic și afectuos, este bărbatul perfect.

TAUR
Femeia Taur are nevoie de un partener care să o determine să își redefinească prioritățile, întrucât are tendința de a-i mulțumi pe alții și de a uita de ea însăși. Bărbatul ideal va fi cel care o va face să conștientizeze ce înseamnă de fapt fericirea.

GEMENI
Sociabilă și distractivă, femeia Gemeni va fi fericită doar lângă un bărbat care să îi semene, să aibă aceleași pasiuni și plăceri, să o însoțească în aventurile sale și să nu îi taie aripile doar pentru că lui nu îi place sau nu i se pare adecvat.

RAC
Mereu pe drumuri, ocupată și dedicată planurilor sale, femeia Rac are nevoie de un bărbat care să accepte că timpul petrecut împreună va fi mai mult prin aeroporturi, gări și nu acasă. Un bărbat înțelegător, care să fie mândru de ea și de ceea ce face.

LEU
Pasională și dedicată trup și suflet relației, femeia Leu trebuie să găsească un bărbat cu care să se simtă confortabil atât în pat cât și în societate. Un bărbat care să o respecte și să simtă, ca și ea, când e momentul potrivit să își unească destinele.

FECIOARĂ
Femeia Fecioară vrea puțin, dar bun, de aceea cu greu se va dărui unui bărbat. Acela pentru care o va face într-un final va fi maestrul seducției, un bărbat matur financiar și sentimental, cu o viață bine organizată.

BALANȚĂ
Balanța își alege un partener pe viață, pentru că simte nevoia de stabilitate și siguranță. Pentru aceasta, are nevoie lângă ea de un bărbat fermecător, amabil, afectuos, loial. Un bărbat pentru care poate băga mână în foc, convinsă fiind că e alesul.

SCORPION
Detașată sentimental din teama de a nu fi rănită, femeia Scorpion va fi fericită într-o relație cu un bărbat care să îi demonstreze că se poate încrede în el. Are nevoie de cineva care să îi lărgească orizonturile, să o facă să simtă viața prin fiecare por.

SĂGETĂTOR
Dacă vedeți o femeie înconjurată de bărbați, atunci veți ști că este în zodia Săgetător. Energia sa molipsitoare atrage bărbații ca un magnet, dar cel destinat ei trebuie să fie unul afectuos, sincer și romantic, doar acela o va face cu adevărat fericită.

CAPRICORN
Pentru că este hotărâtă și are idealuri înalte, femeia Capricorn este recomandat să-și unească destinul cu un bărbat care să o completeze: să fie pozitiv, să o încurajeze, să îi ofere din energia lui atunci când a ei a secat. Doar așa va radia de fericire.

VĂRSĂTOR
Determinată și serioasă, femeia Vărsător are nevoie de un bărbat spontan, cu o ușoară doză de nebunie, care să îi demonstreze că viața nu trebuie tratată cu atât de multă seriozitate și că, uneori, e bine să lași lucrurile să te surprindă pentru a fi fericit.

PEȘTI
Afectuoasă, bună, femeia Pești va fi fericită lângă un bărbat care să îi ofere siguranță și multă iubire, dar care să o facă mai puternică, mai încrezătoare în ea și în drumul pe care și-l va croi. Un bărbat puternic, care să-i ofere din puterea lui.

Cel mai important, nu lua o decizie pripită doar pentru că ți-e frică de singurătate sau pentru că te simți singură. Undeva el te așteaptă, trebuie doar să contruiești, prin gândire pozitivă și răbdare, drumul către el.

loading...
9033
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.