Cât de bine te cunoști? Cea mai mare frică a ta în funcție de zodie

25.NOIEMBRIE.2018
Cât de bine te cunoști? Cea mai mare frică a ta în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare zodie este caracterizată de o teamă care o domină mai mult decât orice altceva. „Singurul secret al existenței este să nu-ți fie teamă. Niciodată

sa nu-ți fie teamă de ce vei deveni.” - Buddha. Înainte de toate însă, trebuie să te cunoști destul de bine pentru a ști care este cea mai mare frică a ta. Apoi, poți lucra cu ea, o poți depăși și îți poți continua drumul spre cea mai bună versiune a ta.

1. Berbec – Frica de a nu realiza ceva important în viață
Egoul Berbecului este predominat de verbul a fi. Își dorește să fie primul, să fie cel mai bun, cel mai potrivit, iar în cel mai negru coșmar al său nu realizează nimic, iese mereu pe locul doi. Ar fi bine să învețe lecția răbdării și să se bucure de călătorie, nu doar de destinație.

Loading...

2. Taur – Frica de fi sărac, de a nu avea nimic
Adoră lucrurile de calitate, luxoase și putem spune că este destul de materialist, așa că să nu-și poată permite tot ceea ce își dorește este cea mai mare frică a sa. Are nevoie de stabilitate emoțională și să învețe să aprecieze mai mult lucrurile fără valoare materială.

3. Gemeni – Frica de a nu ști, de a nu fi informat
Dornic să știe cât mai multe, să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă, nativul Gemeni intră în colaps în momentul în care nu are acces la informații. La fel de mult îi place să împărtășească ceea ce știe, chiar dacă uneori nu ar trebui. Ar fi bine să învețe lecția discreției.

4. Rac – Frica de a nu avea sentimentul de apartenență
Extrem de sentimental și grijuliu, Racul se teme de ziua în care nu va avea față de cine să își exprime iubirea și grija. Familia este totul pentru el și doar gândul că ar putea-o pierde este de nesuportat. Trebuie să accepte individualitatea celor apropiați, dar și pe a sa și să învețe lecția singurătății.

5. Leu – Frica de a fi în umbră
Leul trăiește pentru strălucirea sa nativă, pentru atenția pe care o primește de la cei din jur. Cea mai mare frică a sa este să nu mai fie în centrul atenției, să își piardă strălucirea. Ar fi bine să învețe ce înseamnă modestia, măcar uneori.

6. Fecioară – Frica de a nu fi perfect
Criticile Fecioarei au la bază dorința de perfecțiune și de cele mai multe ori ascund, de fapt, cuvinte față de propria persoană. Îi este frică de ziua în care va descoperi că nu este perfect și nu vrea să admită asta. Trebuie să înțeleagă faptul că perfecțiunea nu există și că tocmai micile imperfecțiuni fac viața frumoasă.

7. Balanță – Frica de conflicte și dizarmonie
Viața ar trebui să însemne doar calm, pace și armonie, după Balanțe, iar momentul în care se tulbură apele totul devine un adevărat coșmar. Ar fi bine să înțeleagă că până și conflictele își au rolul lor în evoluție.

8. Scorpion – Frica de neputință
Extrem de puternic și hotărât, Scorpionul se teme de ziua în care nu va putea face ceea ce și-a propus. Dacă ar înțelege că viața este făcută și din eșecuri, nu doar din succese, i-ar fi mult mai ușor să se bucure de experiențele pe care le trăiește.

9. Săgetător – Frica de a nu înțelege
Săgetătorul are impresia că le știe și le înțelege pe toate, deoarece este open mind. Deseori are dreptate pentru că și-a petrecut viața învățând și experimentând, dar nimeni nu poate cuprinde totul. Se teme teribil de ziua în care lucrurile se vor schimba.

10. Capricorn – Frica de a-și exprima emoțiile
Extrem de pragmatic, Capricornul consideră că exprimarea emoțiilor este un semn de slăbiciune și că stă în calea succesului. Ar fi bine să își dea voie măcar uneori să simtă și să își exprime sincer trăirile (de fapt, aceasta este o dovadă de curaj și putere).

11. Vărsător – Frica de conservatorism și reguli
Creativitatea Vărsătorului se bazează tocmai pe nerespectarea și ignorarea regulilor, bineînțeles, fără a încălca libertatea cuiva. Doar așa simte că poate inova, că poate aduce lumii ceva nou. Are dreptate, dar ar fi bine să își amintească faptul că unele reguli chiar trebuie respectate.

12. Pești – Frica de a fi nevoit să accepte realitatea dură
Nativul Pești este foarte sensibil, motiv pentru care deseori ajunge să își creeze în mintea sa lumi paralele, în care totul se întâmplă așa cum își dorește el. Îi este frică să accepte viața cu momentele sale imprevizibile și dure. Trebuie să realizeze că nu se poate trăi într-un bol de sticlă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Previziuni 2020 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: în anul 2020
Previziuni dragoste 2020 pentru zodia Iepure: anul 2020 anunță discuții cu partenerul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.