Secretul unei vacante reușite în funcție de zodie

07.IUNIE.2018
Secretul unei vacante reușite în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:twitter.com

Horoscop estival: destinații pe care trebuie să le ai în vedere când îți planifici vacanța, în funcție de zodie. Cu toții visăm la o vacanță perfectă,

în care să ne încărcăm bateriile, să simțim că ne aflăm în Paradis. Totuși, fiecare are un stil diferit în care se bucură de timpul liber, mergând la petreceri cu prietenii, la mare cu cel iubit sau pur și simplu călătorind singur.

Iată cum arată vacanța perfectă pentru fiecare zodie:

Berbec
Pentru că iubește aventura și are adrenalina în sânge, nativul Berbec adoră să călătorească în locuri exotice, să exploreze, să cunoască. Ingredientele unei vacanțe perfecte sunt petrecerile, călătoriile și multe activități sportive.

Loading...

Taur
Nativul Taur visează la o vacanță relaxantă, fără prea multe planuri sau călătorii obositoare, riscante. E posibil să aleagă o vacanță chiar la el acasă, în propria grădină. Vacanța înseamnă odihnă, odihnă și iar odihnă.

Gemeni
Vacanța pentru nativii Gemeni este echivalentă cu distracția și aventura. Dacă vei vedea o persoană călătorind încotro vede cu ochii, fără planuri prea multe, cu siguranță este un Geamăn.

Rac
Pentru nativul Rac orice concediu este binevenit, oriunde ar alege să meargă. Fie acasă, în familie, relaxându-se și petrecând timp de calitate, fie în afară, pășind pe tărâmuri străine. Important este să aibă o binemeritată vacanță.

Leu
O vacanță perfectă pentru un nativ Leu? Într-un loc populat, animat, unde să fie o petrecere continuă. Chiar dacă nu este el sufletul petrecerii, simpla lui prezență acolo îi va da o stare de bună dispoziție și îi va încărca bateriile.

Fecioară
Dedicat muncii sale, nativul Fecioară cu greu își va permite să își ia o vacanță. Când însă nu va mai putea face față, acesta ar trebui să aleagă un concediu la mare, pe o plajă liniștită, unde să se relaxeze, să uite de toate obligațiile.

Balanță
Să exploreze, să admire, să cunoască. Așa arată vacanța perfectă în ochii unei Balanțe. Călătorind cu trenul sau mașina, pentru a se putea bucura de peisaje necunoscute, de culturi și oameni diferiți.

Scorpion
Nativul Scorpion are nevoie de un plan bine pus la punct atunci când se gândește să plece în vacanță. Concediul perfect pentru el înseamnă vreme frumoasă, mâncare multă și bună, distracție și companie plăcută.

Săgetător
Nativului Săgetător adoră natura, locurile în care se poate bucura de liniștea de care are nevoie. Să se contopească cu natura, să uite de agitație și stres, asta înseamnă vacanța perfectă pentru el.

Capricorn
Indecis atunci când vine vorba de alegerea destinației de vacanță, nativul Capricorn nu știe exact încotro să meargă sau ce să facă. Ba va visa la o excursie în afară, ba va prefera să stea acasă, bucurându-se de odihnă și relaxare. Totul depinde de starea sa de dispoziție.

Vărsător
Nativul Vărsător este genul de om pe care poți conta atunci când organizezi o excursie. Va spune DA oricărei provocări de vacanță, îi place distracția cu prietenii și în locuri diverse. Vacanța perfectă pentru el? Oriunde, oricum și cu oricine.

Pești
O vacanță în locuri magice, pline de pace și mister reprezintă vacanța perfectă pentru nativul Pești. Atras de religie și de natura neîmblânzită, acesta visează la locuri unde se poate regăsi spiritual.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum face dragoste un nativ din zodia Rac. Cum seduci o femeie Rac și cum se comportă barbatul Rac
Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.