Transport gratuit peste 199 lei

Marea iubire a zodiilor de Pământ - Descoperă când o întâlnesc

Marea iubire a zodiilor de Pământ - Descoperă când o întâlnesc

Hotărâte, ambițioase și realiste, zodiile de Pământ reușesc tot ce își propun, dar așa să fie și la capitolul iubire? Descoperă când își întâlnesc marea dragoste!

Femeile Taur sunt loiale, senzuale și mereu îndrăgostite de plăcerile vieții. Visează la relația stabilă, nu neapărat la partenerul de viață din poveste. De cele mai multe ori, își întâlnesc jumătatea în jurul vârstei de 25 ani și dacă își ascultă intuiția își pot construi viața de familie împlinită la care visează încă din copilărie.

Nativele Fecioară nu sunt tocmai genul de femei care să creadă în marea iubire. Încă din copilărie poartă o mască a indiferenței și au standarde extrem de ridicate, la care au ocazia să renunțe după ce trec de 35 de ani.

Le este greu să își găsească jumătatea din cauza spiritului critic foarte bine dezvoltat și a căutării continue a perfecțiunii, care le împiedică să își arate mulțumirea și sentimentele, oricât de intense ar fi acestea.

Femeia Capricorn are o fire ambițioasă, hotărâtă și știe exact ce vrea de la viață. Astfel, nu îi este greu să își găsească soțul perfect și să își construiască familia de excepție, cariera de succes, casa de vis, odată ce și-a stabilit obiectivele.

Întâlnește marea iubire destul de devreme, pe la 20 de ani, alături de care are toate șansele să trăiască o poveste desprinsă din povești, ca și cum Universul i-ar ajuta la fiecare pas.

Un proverb chinezesc spune „Iubește-mă când o merit cel mai puțin, căci atunci am cea mai mare nevoie.”

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online