Amor sălbatic sau iubire platonică? Cele mai extreme persoane în relaţiile de durată și pasagere

30.AUGUST.2018
Amor sălbatic sau iubire platonică? Cele mai extreme persoane în relaţiile de durată și pasagere

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: ZODIACOOL

Unii fac dragoste sălbatic, alții preferă tandrețea. Cele mai sălbatice și cele mai liniștite zodii în pat. Unele persoane sunt adeptele unei partide de

amor în care pasiunea să împleteşte cu jocurile erotice şi micile perversităţi. Altele, pe de altă parte, preferă amorul romantic, tandru, fără a-l condimenta. Şi în funcţie de aceste preferinţe ne alegem partenerii, fie că e vorba de relaţiile de durată, fie că sunt unele doar pasagere.

Astrologia ne poate spune, pe baza analizei trăsăturilor zodiacale principale, spre ce categorie tinde mai mult un nativ. Pentru că extremele sunt cele mai interesante de multe ori, am pregătit un top al celor mai sălbatice, respectiv liniştite zodii în pat.

Loading...

Deoarece gusturile nu se discută şi cu atât mai mult cele în materie de amor, am ales să le aşezăm în ordinea astrologică, fără a face diferenţe între locurile I, II şi III. Vă lăsăm pe voi să le daţi rangul.

BERBEC – Alături de el vei avea cele mai inedite partide de amor. Se simte în elementul său în locurile agitate, deoarece îl excită suspansul. Fanteziile sale pot duce spre brutalitate şi are des momente de imprevizibilitate şi chiar de impulsivitate. Schimbă des poziţiile, deoarece altfel s-ar plictisi.

RAC – Este un romantic incurabil, care oferă preludii lungi şi nopţi întregi de afecţiune. Este unul dintre cele mai fidele zodii şi visează la o relaţie pentru toată viaţa. Preferă să faceţi dragoste doar acasă şi nu este atras de vulgaritate, aşa cum nu îi place nici spontaneitatea. Este genul de persoană care se implică întru totul în timpul actului intim, schimbă rar poziţiile şi acceptă cu greu altele noi.

LEU – Adoră să își provoace partenerul, fiind dominat de o latură agresivă. După ce ai reuşit să atragi şi să cucereşti nativul Leu, vei avea parte de partide memorabile de amor sălbatic. Îi plac locurile noi, poziţiile noi, jocurile noi... ce să mai spunem, are nevoie constant de noutate şi spontaneitate, de care nici tu nu vei duce lipsă! Vei încerca cele mai îndrăzneţe poziţii cu el.

FECIOARĂ – Nu cred că te aşteptai ca liniştita şi conservatoarea Fecioară să fie atrasă de tot ce este chinuitor, chiar pervers. Unora le place să fie lovite în timpul actului intim, iar o palmă și o muşcătură vor fi deliciul unei partide reuşite. Sub masca ei rece, Fecioara ascunde o latură sălbatică, ce îşi doreşte manifestări furtunoase din partea partenerului.

BALANȚĂ – Nu îi place brutalitatea, se va îndepărta de partenerii sălbatici. Romantic înnăscut, nativul Balanță nu suportă brutalitatea, partenerii sălbatici, limbajul vulgar. Dacă te comporţi astfel cu el, va considera că nu îi va oferi respect. Tot ce contează pentru aceşti nativi este armonia conjugală și nu recordurile amoroase.

VĂRSĂTOR – În principiu, este atras de persoanele tandre, deoarece idealizează iubirea. Când este excitat, dă dovadă de o imaginaţie greu de egalat, de curiozitate şi este dornic de a experimenta tot ce înseamnă plăcere. Nu fuge de noutăţile în materie de dragoste şi totul trebuie să fie presărat cu tandreţe, atenţie.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cocoș este Vestul. Nativii din această zodie trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.