Transport gratuit peste 199 lei

Amor sălbatic sau iubire platonică? Cele mai extreme persoane în relaţiile de durată și pasagere

Amor sălbatic sau iubire platonică? Cele mai extreme persoane în relaţiile de durată și pasagere

Unii fac dragoste sălbatic, alții preferă tandrețea. Cele mai sălbatice și cele mai liniștite zodii în pat. Unele persoane sunt adeptele unei partide de

amor în care pasiunea să împleteşte cu jocurile amoroase şi micile perversităţi. Altele, pe de altă parte, preferă amorul romantic, tandru, fără a-l condimenta. Şi în funcţie de aceste preferinţe ne alegem partenerii, fie că e vorba de relaţiile de durată, fie că sunt unele doar pasagere.

Astrologia ne poate spune, pe baza analizei trăsăturilor zodiacale principale, spre ce categorie tinde mai mult un nativ. Pentru că extremele sunt cele mai interesante de multe ori, am pregătit un top al celor mai sălbatice, respectiv liniştite zodii în pat.

Deoarece gusturile nu se discută şi cu atât mai mult cele în materie de amor, am ales să le aşezăm în ordinea astrologică, fără a face diferenţe între locurile I, II şi III. Vă lăsăm pe voi să le daţi rangul.

BERBEC – Alături de el vei avea cele mai inedite partide de amor. Se simte în elementul său în locurile agitate, deoarece îl incită suspansul. Fanteziile sale pot duce spre brutalitate şi are des momente de imprevizibilitate şi chiar de impulsivitate. Schimbă des poziţiile, deoarece altfel s-ar plictisi.

RAC – Este un romantic incurabil, care oferă preludii lungi şi nopţi întregi de afecţiune. Este unul dintre cele mai fidele zodii şi visează la o relaţie pentru toată viaţa. Preferă să faceţi dragoste doar acasă şi nu este atras de vulgaritate, aşa cum nu îi place nici spontaneitatea. Este genul de persoană care se implică întru totul în timpul actului intim, schimbă rar poziţiile şi acceptă cu greu altele noi.

LEU – Adoră să își provoace partenerul, fiind dominat de o latură agresivă. După ce ai reuşit să atragi şi să cucereşti nativul Leu, vei avea parte de partide memorabile de amor sălbatic. Îi plac locurile noi, poziţiile noi, jocurile noi... ce să mai spunem, are nevoie constant de noutate şi spontaneitate, de care nici tu nu vei duce lipsă! Vei încerca cele mai îndrăzneţe poziţii cu el.

FECIOARĂ – Nu cred că te aşteptai ca liniştita şi conservatoarea Fecioară să fie atrasă de tot ce este chinuitor, chiar pervers. Unora le place să fie lovite în timpul actului intim, iar o palmă și o muşcătură vor fi deliciul unei partide reuşite. Sub masca ei rece, Fecioara ascunde o latură sălbatică, ce îşi doreşte manifestări furtunoase din partea partenerului.

BALANȚĂ – Nu îi place brutalitatea, se va îndepărta de partenerii sălbatici. Romantic înnăscut, nativul Balanță nu suportă brutalitatea, partenerii sălbatici, limbajul vulgar. Dacă te comporţi astfel cu el, va considera că nu îi va oferi respect. Tot ce contează pentru aceşti nativi este armonia conjugală și nu recordurile amoroase.

VĂRSĂTOR – În principiu, este atras de persoanele tandre, deoarece idealizează iubirea. Când este incitat, dă dovadă de o imaginaţie greu de egalat, de curiozitate şi este dornic de a experimenta tot ce înseamnă plăcere. Nu fuge de noutăţile în materie de dragoste şi totul trebuie să fie presărat cu tandreţe, atenţie.

Viziteaza magazinul online