Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul fericirii în iubire: Top 3 zodii urmărite de ghinion

Horoscopul fericirii în iubire: Top 3 zodii urmărite de ghinion

Au mulți prieteni, sunt sociabile, inteligente și interesante, dar când vine vorba despre iubire apare ghinionul. Iată care sunt zodiile ocolite de norocul dragostei.

Iubirea nu pare a fi făcută pentru toată lumea, mai ales când ne gândim la aceste zodii care au mai mult de suferit în relații, decât de trăit fericirea și emoția legăturii amoroase.

Una dintre cele mai ghinioniste zodii în iubire este Fecioara, cu atât mai mult cu cât ea visează din copilărie să aibă o familie fericită și solidă, ca în povești. Din păcate, realitatea este cu totul alta.

Poate fi un prieten loial și de nădejde, dar în iubire este deseori dezamăgită, din cauza perfecționalismului caracteristic.

Puțini sunt cei care pot face față criticilor sale, chiar dacă ele vin din iubire adevărată și din dorința de a-i ajuta să se dezvolte și să dea tot ce au mai bun.

produse-magazin#133

Nici Gemenii nu stau prea bine la capitolul dragoste, pentru că sunt prea imprevizibili și dornici de a trăi experiențe dintre cele mai diverse.

Spiritul lor aventurie se potrivește perfect în relațiile de prietenie, dar nu și în cele de iubire. Are nevoie de un partener de viață alături de care să poată explora și care să nu îl lase să se plictisească.

Și Capricornul întâmpină dificultăți în relație, pentru că este mult prea dornic să urce pe scara socială, să câștige prestigiu și bani.

Chiar dacă face asta pentru a-i putea asigura persoanei iubite confortul financiar, nu ar trebui să uite că afecțiunea nu se demonstrează cu diverse cadouri și materiale.

Ar fi bine să facă uneori pauze de la muncă și seriozitate și să se lase pradă sentimentelor.

Astrologul ZODIACOOL vă dorește să găsiți echilibrul de care aveți nevoie!

Viziteaza magazinul online