Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul dezamăgirii: greșelile în iubire ale zodiilor de Pământ

Horoscopul dezamăgirii: greșelile în iubire ale zodiilor de Pământ

O clipă de neatenție, combinată cu neșansa, poate sfârși o relație extrem de frumoasă, care promitea un viitor înfloritor. Descoperă acum unde greșesc zodiile de Pământ.

Taurul nu suportă compromisurile. Ține extrem de mult la principiile, valorile, ideile și părerile sale, așa că nu renunță cu ușurință la nimic.

Încăpățânarea sa caracteristică este bine cunoscută, așa că nu are rost să mai explicăm cât de greu îi este să se adapteze nevoilor și mai ales obiceiurilor partenerului de viață. Paradoxal, deși se ferește de schimbări, visează la o viață de familie, iubește ideea de cămin și stabilitate.

Fecioara ar putea alunga iubirea din viața sa pentru că este mereu în căutarea perfecțiunii. Chiar dacă este realistă, ea crede că totul trebuie făcut pentru a fi atinsă perfecțiunea la care visează.

În plus, își păstrează o doză de precauție și o atitudine de gheață în relație, indiferent de stadiul acesteia. Criticile, pretențiile și observațiile sunt nelipsite, iar ele afectează iubirea, chiar dacă sunt făcute în scop constructiv.

Capricorn poate deveni obositor pentru partenerul de viață deoarece își face mult prea multe planuri și uită să se simtă bine, să se distreze, să se bucure de prezența iubirii.

Este de părere că totul este matematic, logic și poate fi încadrat în calcule, scheme și tabele. În aceste condiții, spontaneitatea lipsește, nu poate să se lase duse de valul iubirii, uită să își arate senntimente.

Astrologul ZODIACOOL vă îndeamnă să descoperiți și secretele celorlalte zodii – de Apă, Aer și Foc!

Viziteaza magazinul online