Aplica

Suferintele zodiilor – despre zodii in iubire, zodiile de Pamant

Suferintele zodiilor – despre zodii in iubire, zodiile de Pamant

La prima vedere par a avea inima de piatră însă zodiile de Pământ trec prin multă suferință până ajung să găsească iubirea adevărată, care să le aline sufletele.

Dornici de a-și face o viață de familie cât mai devreme, nativii de Pământ ajung să se implice prea mult în iubiri care le frâng inimile în nenumărate rânduri. Descoperă ce îi face să sufere pe Tauri, Fecioare și Capricorni.

Taurul este foarte sensibil și visează încă din copilărie la momentul în care va trăi o poveste de iubire ca în basme. Din păcate, se atașează prea repede de oamenii care intră în viața sa și le oferă încredere înainte de a-i cunoaște cu adevărat.

Astfel, își fac planuri, au așteptări suprarealiste de la relație și ajunge să fie dezamăgit atunci când acestea nu se transformă în realitate. Au norocul, în schimb, că pot trece destul de repede peste aceste supărări și să reînceapă căutarea jumătății visate.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Fecioara lasă impresia că nimeni și nimic nu i-ar putea topi inima, pentru că nu cred în iubirea ca în povești. Este pragmatică și caută un partener la fel care să îi ofere stabilitate, alături de care să aibă o familie și să construiască un viitor strălucit. Dezamăgirea apare atunci când partenerul de viață devine critic și astfel îi confirmă propriile frustrări și frici.

Capricornul este un adevărat familist, devotat și sincer. Din păcate, asta îl face să se căsătorească prea devreme și ajunge să fie dezamăgit dacă în timp fiecare dintre ei se dezvoltă pe căi diferite. Are nevoie alături de o persoană loială, dornică de muncă și de a avansa pe scara socială, ca și el. Abia la vârsta adultă reușește să își găsească jumătatea mult dorită.

Astrologul ZODIACOOL vă îndeamnă să nu lăsați dezamăgirile să vă împietrească inimile, ci să le păstrați deschise pentru atunci când iubirea adevărată va apărea în viața voastră!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!