Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Zodiile de Pământ si dragostea. Ce fac aceste zodii cand intalnesc iubirea

Zodiile de Pământ si dragostea. Ce fac aceste zodii cand intalnesc iubirea

Zodiile de Pământ sunt cunoscute pentru atitudinea rece, pragmatism și ancorare în muncă. Dar iată cum să comportă când întâlnesc dragostea vieții.

Taurul este singura zodie de Pământ care visează la căsătorie încă din copilărie. Dacă s-a îndrăgostit, urmează cu perseverență planul stabilit – cadouri, cine romantice, tandrețe, atenție și orice își dorește persoana iubită.

Fericirea și împlinirea jumătății devine prioritatea nativului Taur. Poate să își schimbe rutina la care ținea atât de mult și chiar să renunțe la încăpățânarea caracteristică.

Fecioara se abandonează întru totul iubirii, atunci când se îndrăgostește cu adevărat, chiar dacă în general controlul este totul pentru ea. Regulile devin doar o amintire.

Best seller

Își dorește să își ajute persoana iubită să ajungă exact acolo unde își dorește și îi oferă tot sprijinul de care are nevoie. Încearcă să îi înțeleagă obiceiurile, dorințele și nevoile, îi acceptă defectele și îi iartă orice greșeală.

Nativul Capricorn este extrem de organizat, rațional și precaut, în general, dar atunci când se îndrăgostește se lasă dus de val, exact ca în adolescență. Are fluturi în stomac, se emoționează și chiar este puțin timid. În timp, persoana iubită devine sursa sa de stabilitate, de confort.

Iți recomandăm

„Înainte de orice, dragostea este ascultare în tăcere. A iubi înseamnă a contempla [...] Va veni ora când nu vei mai cere nimic. Nici buzele, nici zâmbetul, nici brațul drăgăstos, nici răsuflarea prezenței sale. Îți va fi de-ajuns ca ea doar să existe.” - Antoine de Saint-Exupery

Viziteaza magazinul online