Transport gratuit peste 170 lei

Visează cu ochii deschiși: mister și armonie – Pești

Visează cu ochii deschiși: mister și armonie – Pești

Comportamentul în dragoste al nativului Pești. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Pești. Cu o inimă plină de compasiune, nativii

Pești nu suportă suferința persoanei iubite și fac totul pentru fericirea lor. Visează cu ochii deschiși, viața conturându-se într-o adevărată operă de artă pentru ei. Iubesc poezia, muzica, pictura și vor o relație asemenea – misterioasă, magică, armonioasă.Au nevoie ca perechea lor, care să le înțeleagă și să le împărtășească latura culturală, gândirea profundă, filosofică, matură și complexă.

Își acceptă persoana iubită în totalitate, cu bune și rele, și cer aceeași atitudine în schimb. Pun pasiune în aceeași măsură în iubire, cât și în ură. Relația cu un nativ în zodia Pești este presărată cu aventură și neprevăzut, creându-și amintiri care îl vor sensibiliza pe parcursul vieţii, datorită firii nostalgice și visătoare.

Cu înclinație nativă spre actorie, cei din Pești își pot ascunde sentimentele chiar și față de persoana dragă. La supărare se transformă într-un sloi de gheață, cu o indiferență de netrecut.

Viziteaza magazinul online