Transport gratuit peste 199 lei

Dorința ascunsă a zodiei tale

Dorința ascunsă a zodiei tale

Este motivul pentru care ne trezim în fiecare dimineață! . Fiecare dintre noi avem o dorință adânc ascunsă în sufletul nostru, despre care nu vorbim cu

nimeni. Este motivul pentru care ne trezim în fiecare dimineață! Unii tânjim după laude, alții după statutul de lider ori după competiție, dar iată care sunt cele mai mari idealuri ale zodiilor:

Berbecul visează să realizeze lucruri mărețe în viață și să fie lider. De altfel, are toate șansele să facă asta, deoarece este una dintre cele mai determinate zodii.

Taurul visează să aibă siguranță și securitate în orice domeniu al vieții și nu va renunța până nu va crea sistemul dorit.

Gemenii își doresc să învețe lucruri noi, să trăiască experiențe noi, varietate, deoarece sunt stăpâniți de o sete de cunoaștere imposibil de satisfăcut pe deplin.

Racul tânjește să fie liber financiar, emoțional și romantic și nu îl va opri nimic până nu are libertatea dorită.

Leul își dorește să fie respectat și lăudat, în mod constant, și asta doar pentru că este sigur că merită, prin tot ceea ce face.

Fecioarele visează la iubirea adevărată, dragoste pe care o oferă apropiaților și au nevoie să primească la rândul lor căldură.

Balanța tânjește doar după echilibru și claritate în orice arie a vieții sale și face totul, încetul cu încetul, pentru a fi așa cum își dorește.

Scorpionul își dorește să fie continuu învingător, să fie cel mai bun, să le arate celorlalți că este mai bun decât ei.

Săgetătorul visează să schimbe lume, să inoveze, deoarece este atras de orice experiență nouă, diferită.

Capricornii își doresc admirația celorlalți, dar mai ales a prietenilor și a familiei, fiind dependenți de laudele lor.

Vărsătorul are nevoie să se facă remarcat în orice mediu nou ar intra, să iasă în evidență și să fie apreciat.

Peștii tânjesc să își transforme fanteziile și visurile în realitate, chiar şi pentru cele mai nebuneşti au scenarii de transpunere în viaţa reală.

Viziteaza magazinul online