Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul cuplurilor: Cât de mult reziști într-o relație în funcție de zodie

Horoscopul cuplurilor: Cât de mult reziști într-o relație în funcție de zodie

Se spune că iubirea dă sens vieții. Pentru unele persoane relația este pe viață, în timp ce altele au alte priorități. Iată care sunt tendințele zodiilor.

Berbecul pune accentul mai mult pe vânătoare decât pe „pradă”. Din momentul în care a reușit să cucerească e greu să rămână implicat în relație și doar iubirea adevărată îi poate ține în frâu nevoia de a cuceri pe cineva nou.

Taurul are nevoie de stabilitate în viața sa și simte că o poate găsi dacă are pe cineva alături. Nu îi plac aventurile, ci visează la familie și copii.

Interesul Gemenilor pentru relație este greu de întreținut, pentru că se plictisesc repede și au tendința să renunțe atunci când nu se mai simt provocați.

Racul își dorește să iubească și să fie iubit. Este adeptul relațiilor serioase, de lungă durată care să duc spre întemeierea familiei mult dorite.

Leul trebuie să se simtă apreciat și iubit, iar dacă nu găsește asta la partenerul de viață, se enervează, se plictisește și pleacă în căutarea cuiva care poate să îi ofere ce își dorește.

Fecioara vrea stabilitate și este capabilă să facă orice este nevoie pentru relația sa. Renunță doar dacă nu vede aceeași implicare și de la partenerul de viață.

Balanța are nevoie de cineva hotărât lângă ea, pe care să știe că se poate baza oricând. Dacă a găsit pe acel cineva, relația este de viitor.

Scorpionul este genul de nativ care vrea să își facă o familie. Alege greu pe cineva, dar când îl găsește, nu lasă provocările și ispitele să stea în calea fericirii sale.

Săgetătorul poate rămâne într-o relație doar alături de un partener misterios, energic și aventuros.

Capricornul pune un accent deosebit pe muncă și oportunitățile de a se dezvolta, așa că relațiile sale nu sunt tocmai de durată, până găsește pe cineva special.

Vărsătorul nu visează la relații serioase, deoarece ține enorm la libertatea sa.

Peștii sunt romantici înnăscuți și nu suportă să fie singuri, așa că se implică trup și suflet în fiecare relație.

Cât stai într-o relație?

Viziteaza magazinul online