Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Horoscop amoros – ce probleme poți avea în pat în funcție de zodie

Horoscop amoros – ce probleme poți avea în pat în funcție de zodie

Fiecare dintre noi avem anumite predispoziții, în funcție de ziua în care ne-am născut. Iată cu ce probleme s-ar putea confrunta zodiile în pat!

Instinctele i-ar putea face probleme Berbecului, deoarece pe cât de repede se aprind, pe atât de repede se pot și stinge, motiv pentru care se poate ajunge la infidelitate sau la numeroase relații de scurtă durată.

Deși au un libido foarte puternic și își pot duce partenerul pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, Taurii nu sunt nici spontani, nici creativi. Lipsa fanteziilor poate duce la rutină, în timp.

Gemenii au tendința de a vorbi mult despre propriile fantezii și de a uita să își asculte jumătatea, ceea ce poate crea frustrări.

Best seller

La polul opus poate ajunge Racul, deoarece este prea atent la satisfacția partenerului de viață și uită de plăcerea și de nevoile sale. De asemenea, fondul emoțional poate cauza lubrifiere insuficientă.

Leul este vulcanic în pat, dar în același timp este mereu îngrijorat de impresia pe care o lasă în legătură cu prestația sa și cu modul în care arată. Uneori, se incită greu, din cauza problemelor cu circulația.

Fecioara are multe fantezii și visează la partide de amor demne de filme, dar deseori nu le pune și în practică. Astfel, își tachinează partenerul atât de mult încât îi poate crea frustrări.

Îți recomandăm

Balanța este predispusă infidelității, pentru că îi place să fie curtată și greu poate refuza avansurile cuiva.

Scorpionul are un apetit greu de egalat și cu care puțini pot ține pasul. Uneori, folosește partidele de amor pentru a-și atinge țelurile propuse.

Săgetătorul adoră să experimenteze și este atras continuu de tot ce este nou, dar ar fi bine să nu uite de protecție, mai ales că rareori poate rămâne fidel unei relații de lungă durată.

Capricornul are un interes foarte scăzut pentru amor, chiar dacă se descurcă foarte bine în pat. Problema acestui semn zodiacal este dorința lui pregnantă de a munci și de a fi realizat profesional.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Vărsătorul consideră că orice este normal în pat, dacă totul este de comun acord. Pe de altă parte, nu crede în fidelitate.

Peștii consideră că a face amor este o artă. Trăiesc intens emoțional fiecare moment al partidei, pregătind totul dinainte, ceea ce le poate face probleme la capitolul plăcere.

Citeste mai multe despre zodiacul amoros

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că multe din problemele noastre s-ar rezolva mult mai ușor dacă am pune mai mult accent pe comunicarea asertivă!

Viziteaza magazinul online