Transport gratuit peste 199 lei

Jupiter în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: orice este posibil atunci când îți dorești

Jupiter în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: orice este posibil atunci când îți dorești

Previziuni astrologice 2019 pentru Vărsător, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe data de 8 Noiembrie intră în

Săgetător, din această nouă poziție timp de un an vă va oferi noi perspective asupra relațiilor sociale, relațiile de prietenie se pot altera pe fondul plecării voastre într-un alt oraș sau stat.

Tendințele între 8 Noiembrie 2018-3 Decembrie 2019 pentru nativii Vărsător vor fi de a stabili noi relații: prietenii plecați în străinătate, relațiile cu instituții, distracții, umor, călătoriile cu avionul, speranțele și visele, independența, libertate de decizie, capacitate de integrare într-un grup cu aplecare spre partea de spiritualitate, apartenența la o echipă, politica vă va pasiona, invențiile vă vor preocupa, comunicarea cu persoanele din străinătate se va intensifica, activitățile umanitare vă vor atrage etc.

Între Noiembrie 2018-Aprilie 2019 o să stabiliți relații sociale benefice, vă faceți noi cunoștințe care vă vor încuraja să duceți mai departe unele proiecte profesionale. În principiu vedem relații noi, în cele construite în timp pot să apară divergențe de la opinii, principii, bani, etc.

Relațiile ce apar între Aprilie-August 2019 vor rezista în următorii 12 ani, deoarece veți întâlni prieteni într-o perioadă mai agitată din punct de vedere profesional.

Există șanse să plecați în străinătate, în urma interacțiunii pe mediile de socializare cu o persoană nouă, dragostea poate să bată la porțile inimii. Dacă plecarea apare în urma înscrierii la unele cursuri, se pare că o să întâlniți acolo persoane noi, care vă vor proteja.

Practic, Vărsătorii în 2019 vor avansa pe baza celor din jur, aceste pârghii vă demonstrează că totul este posibil dacă îți dorești.

Mulți nativi vor cocheta cu ideea de a începe o afacere pe cont propriu sau o activitate ca liber întreprinzător, dacă o să mizați pe domeniul online, succesul va fi garantat. Fiți receptivi, ascultați pe cei din jur, ajutorul poate să vină din orice situație.

Cei care desfășoară activități artistice, pot să devină peste noapte persoane populare, să se bucure de celebritate. Important este să fiți fericiți, să vă distrați, să aveți timp pentru voi.

Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn

Viziteaza magazinul online