Jupiter în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: orice este posibil atunci când îți dorești

01.NOIEMBRIE.2018
Jupiter în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: orice este posibil atunci când îți dorești

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:wordpress.com

Previziuni astrologice 2019 pentru Vărsător, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe data de 8 Noiembrie intră în

Săgetător, din această nouă poziție timp de un an vă va oferi noi perspective asupra relațiilor sociale, relațiile de prietenie se pot altera pe fondul plecării voastre într-un alt oraș sau stat.

Tendințele între 8 Noiembrie 2018-3 Decembrie 2019 pentru nativii Vărsător vor fi de a stabili noi relații: prietenii plecați în străinătate, relațiile cu instituții, distracții, umor, călătoriile cu avionul, speranțele și visele, independența, libertate de decizie, capacitate de integrare într-un grup cu aplecare spre partea de spiritualitate, apartenența la o echipă, politica vă va pasiona, invențiile vă vor preocupa, comunicarea cu persoanele din străinătate se va intensifica, activitățile umanitare vă vor atrage etc.

Loading...

Între Noiembrie 2018-Aprilie 2019 o să stabiliți relații sociale benefice, vă faceți noi cunoștințe care vă vor încuraja să duceți mai departe unele proiecte profesionale. În principiu vedem relații noi, în cele construite în timp pot să apară divergențe de la opinii, principii, bani, etc. 

Relațiile ce apar între Aprilie-August 2019 vor rezista în următorii 12 ani, deoarece veți întâlni prieteni într-o perioadă mai agitată din punct de vedere profesional.

Există șanse să plecați în străinătate, în urma interacțiunii pe mediile de socializare cu o persoană nouă, dragostea poate să bată la porțile inimii. Dacă plecarea apare în urma înscrierii la unele cursuri, se pare că o să întâlniți acolo persoane noi, care vă vor proteja.

Practic, Vărsătorii în 2019 vor avansa pe baza celor din jur, aceste pârghii vă demonstrează că totul este posibil dacă îți dorești.  

Mulți nativi vor cocheta cu ideea de a începe o afacere pe cont propriu sau o activitate ca liber întreprinzător, dacă o să mizați pe domeniul online, succesul va fi garantat. Fiți receptivi, ascultați pe cei din jur, ajutorul poate să vină din orice situație.  

Cei care desfășoară activități artistice, pot să devină peste noapte persoane populare, să se bucure de celebritate. Important este să fiți fericiți, să vă distrați, să aveți timp pentru voi.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Xuan Kong Fei Xing, feng shui-ul Stelelor Zburătoare este o ramură a Școlii Busolei din feng

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.