Transport gratuit peste 170 lei

Nativii LEU au șansa să strălucească odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Nativii LEU au șansa să strălucească odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Previziuni astrologice pentru Leu, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter în Săgetător aprinde iarăși focul pe cer, în

ultimele luni acest element a dispărut, de aceea Leii s-au simțit apatici, indispuși. După 8 Noiembrie 2018, timp de un an, Jupiter în casa a V-a va oferi o mai bună legătură cu rudele, căminul, rudele partenerului.

Dacă încă nu aveți un cămin care să fie al vostru, după Ianuarie 2019 o să intrați în posesia acestuia. Dacă relația de cuplu/căsnicia nu mai merge, Leii se vor detașa, se vor muta/ vor schimba domiciliul.

Jupiter în Săgetător favorizează planurile reprezentate de: iubire, copii, creativitate, acțiune, dragoste, relații la distanță, relații cu persoane din străinătate, popularitate în străinătate, popularitate pe internet, bani veniți din străinătate, practicile creative, artistice, talentul, legătura cu tatăl va deveni mai bună, apariția pe lume a unui copil, exprimarea sentimentelor va fi mai puternică, flirturile sunt încurajate, aventuri, sport, glorie, energie, renume, succes, recunoaștere, joacă, afirmare, hobby-uri, divertisment, bucurie, veselie, favoruri, baftă, noroc, șansă.

Viziteaza magazinul online