Nativii LEU au șansa să strălucească odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

01.NOIEMBRIE.2018
Nativii LEU au șansa să strălucească odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:crasia.me

Previziuni astrologice pentru Leu, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter în Săgetător aprinde iarăși focul pe cer, în

ultimele luni acest element a dispărut, de aceea Leii s-au simțit apatici, indispuși. După 8 Noiembrie 2018, timp de un an, Jupiter în casa a V-a va oferi o mai bună legătură cu rudele, căminul, rudele partenerului.

Dacă încă nu aveți un cămin care să fie al vostru, după Ianuarie 2019 o să intrați în posesia acestuia. Dacă relația de cuplu/căsnicia nu mai merge, Leii se vor detașa, se vor muta/ vor schimba domiciliul.

Jupiter în Săgetător favorizează planurile reprezentate de: iubire, copii, creativitate, acțiune, sex, relații la distanță, relații cu persoane din străinătate, popularitate în străinătate, popularitate pe internet, bani veniți din străinătate,  practicile creative, artistice, talentul, legătura cu tatăl va deveni mai bună, apariția pe lume a unui copil, exprimarea sentimentelor va fi mai puternică, flirturile sunt încurajate, aventuri, sport, glorie, energie, renume, succes, recunoaștere, joacă, afirmare, hobby-uri, divertisment, bucurie, veselie, favoruri, baftă, noroc, șansă.

Loading...

Timp de un an planul sentimental va fi susținut. Între Noiembrie și Februarie cel mai probabil Leii care au optat pentru a rămâne într-o relație care nu mai merge vor lua decizia de a se separa de respectiva persoană. Leii singuri au șanse la Eclipsele din Ianuarie 2019 să își găsească partenerul ideal, urmând ca în Iunie-August 2019 să oficializeze relația.

Cuplurile la început de drum pot să mai aducă pe lume un copil, însă în afara granițelor. Dragostea în 2019 pentru Lei poate să apară și într-o călătorie de afaceri sau deplasare în străinătate.

Pentru unii nativi este momentul ideal pentru studii, pentru a scoate la suprafață un talent, în special pe domeniile de socializare. Pentru alții este momentul ideal pentru a scrie o carte sau pentru începerea unor studii de perfecționare.  

Între August-Septembrie este perioada în care vă puteți satisface o plăcere, o să plecați într-o călătorie, pe care nu o veți uita toată viața. Este o etapă bună și norocoasă a vieții. Priviți totul cu încredere și optimism, nu mai încercați să duceți grija celor din jur.

Veți fi atrași de latura frumoasă a vieții: vestimentație, bijuterii, obiecte de artă, petreceri, distracții. Puteți avea parte de prosperitate, belșug, bunăstare, lux, însă trebuie să aveți mai multă încredere în voi, să vă asumați riscuri.
Ianuarie-Iunie 2019 este o perioadă de strălucire, creativitatea va funcționa la cote maxime. Acum puteți arăta lumii adevărata voastră valoare.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Persoana care are numărul KUA 8 este studioasă și perseverentă, deține cunoștințe din mai
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.