Transport gratuit peste 199 lei

Nativii Leu nascuti in anul Sobolanului: cei care se indragostesc si iubesc pentru totdeauna

Nativii Leu nascuti in anul Sobolanului: cei care se indragostesc si iubesc pentru totdeauna

Nu au niciun interes sa se complice cu aventuri amoroase extraconjugale. Sunt generosi si empatici, dar stiu cum sa gestioneze banii

Combinația Leu-Șobolan se referă la cei care sunt născuți în perioada 23 Iulie – 22 August, respectiv cei din zodia Leu, dar numai în anii Șobolanului: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Caracteristici pozitive: intelectual, meditativ, îndemânare, loialitate, carismă, sociabilitate, verosimilitate, înflăcărare, influență, filantropie, căldură, protecție, noblețe, putere

Caracteristici negative: vanitate, tiranie, nervozitate, setea de putere, promiscuitate, aroganță

Personalitate: Dacă este nevoie de un planificator de petreceri, chiar în ultimul moment, nativul Leu-Șobolan este cel mai potrivit. Nativii Leu-Șobolan sunt de asemenea, vorbitori motivaționali naturali sau consilieri foarte eficienți.

Au un caracter este extrem de pozitiv și sunt foarte talentați. Le place să petreacă bine și sunt capabili să transforme o situație negativă într-o petrecere cât ai zice pește.

Dacă o persoană are nevoie să se înveselească, aceasta este combinația pe care ar trebui să o contacteze.

Afla mai multe despre zodia Leu

Dragoste: Nativii Leu-Șobolan au o pasiune profundă și de lungă durată pentru lucrurile și oamenii de care le pasă și nu au niciun interes să se complice cu aventuri amoroase extraconjugale.

Cei din combinația Leu-Șobolan iubesc profund și, de obicei, iubesc pentru totdeauna. În general, ei se potrivesc cu oamenii sociabili, deoarece le place să fie în preajma mulțimilor, la evenimente precum nunți, botezuri etc.

Această combinație este grozavă la îngrijirea locuinței și a familiei. Familia se simte în siguranță în preajma lor.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Leu

Compatibilitate: Selecțiile slabe pentru această combinație sunt Taur-Cal, Scorpion-Cal sau Vărsător-Cal. Alegerile cu adevărat rele sunt Iepure-Scorpion sau Iepure-Vărsător.

În capul listei lor de preferințe pentru romantism se află combinațiile Bivol-Gemeni, Bivol-Balanță, Bivol-Capricorn sau Bivol-Săgetător.

Alte opțiuni bune sunt Dragon-Gemeni, Dragon-Balanță, Dragon-Săgetător sau Dragon-Capricorn. De asemena, ar pute face casă bună cu Berbecii, Gemenii, Balanțele și Capricornii născuți în ani de Maimuță.

Bani: În carieră, ei pot fi antrenori sportivi de elită, datorită capacității lor de a motiva și inspira. Această combinație este extrem de energică și ușor capabilă să facă mai multe treburi în același timp.

Majoritatea oamenilor s-ar obosi doar urmându-i în jurul zilei, chiar și fără a face munca pe care o fac ei în fiecare moment al vieții.

Nativii din această combinație sunt generoși și empatici, dar știu cum să gestioneze banii. Ei dau o mână de ajutor, dar nu se martirizează singuri în acest proces.

Este foarte posibil să fie oameni de succes pe plan financiar din cauza tuturor abilităților pe care le au. Sunt buni în postura de lideri. Ei pot rezolva probleme, deoarece creativitatea este una dintre aptitudinile lor.

Dacă aveți ceva proiectat, ei pot face acest lucru. Toate formele de creativitate sunt în vizorul lor, cum ar fi muzica și artele dramatice.

În cazul în care nativii din această combinație au muli bani, ei îi vor folosi cu înțelepciune și vor dezvolta un plan pentru a-și maximiza activele.

Dacă nu se nasc cu o lingură de argint în gură (adică bogați), încă din anii tinereții își vor putea permite luxul de a avea tot ce-și doresc.

Muncitori și neobosiți, nativii din această combinație va avea aproape sigur succes în anumite domenii de activitate. Cele mai probabile domenii pentru succes sunt afacerile și managementul.

Afla mai multe despre horoscop bani Leu

Viziteaza magazinul online