Horoscop luna Februarie Berbec: o să fiți nevoiți să dați un reset vieții

Horoscop luna Februarie Berbec: o să fiți nevoiți să dați un reset vieții

Noul an chinezesc vă ajută să identificați soluții practice/ financiare acolo unde alții nu văd. Până pe data de 14 februarie veți fi extrem de agitați,

veți simți că trebuie să faceți o schimbare radicală în viața voastră, să nu mai depindeți de ceilalți. Ultima conjuncție Uranus-Marte în semnul vostru zodiacal (se va mai relua abia după 84 de ani) vă va pune în situații extrem dificile. Mulți nativi care în ultimii 7-8 ani au pierdut vremea, s-au împotrivit evoluției, acum vor fi loviți de unele evenimente, care vor avea consecințe.

Evenimentele care se vor petrece vă vor îndemna la îndepărtarea voastră din unele funcții, cercuri de prieteni, relații sentimentale... o să doriți să vă răzvrătiți, să ieșiți din acele cercuri vicioase.

Evident, aceste energii au impact major asupra nativilor ce sunt născuți pe ultimele grade al acestui semn zodiacal. Parte bună este că după 14 februarie o să treceți la treabă, o să căutați soluții practice de a ieși din impas, posibil chiar să luați în calcul plecarea în altă țară sau începerea unei activități pe cont propriu.

7221
5.00
SHARE

Pe partea afecitvă, în februarie 2019 este posibil să reveniți asupra unei relații rupte după Mai 2018. Berbecii singuri se pot îndrăgosti de cineva de la locul de muncă, pot să intre în relații extrem de complicate cu persoane de gen opus din cercul de prieteni.

Încercați să nu fiți prea orgolioși, agresivi, nervoși cu persoana dragă, deoarece nu aceasta este cauza problemelor voastre. Pe finele lunii, după 18-19 februarie, când mare parte a planetelor se vor muta pe casa a XII-a, a bolilor cronice, dușmăniilor, pierderilor, problemelor cu legea, se pare că o să vă simțiți încolțiți de Univers. Dacă ați luat bani cu împrumut, vedem ca între 25 februarie-1 Martie să vină data scandenței.

Pe sănătate, după 18 februarie vă recomandăm să fiți mai atenți la consumul de medicamente, băuturi alcoolice (droguri), deoarece este riscul de a avea atacuri de panică, accidente, evenimente neașteptate. În această lună ideal ar fi să fiți atenți la semne, deoarece o să fie nevoie să dați un reset vieții.

Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!