Horoscop luna Februarie Berbec: o să fiți nevoiți să dați un reset vieții

15.IANUARIE.2019
Horoscop luna Februarie Berbec: o să fiți nevoiți să dați un reset vieții

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: ZODIACOOL Foto:goalcast.com

Noul an chinezesc vă ajută să identificați soluții practice/ financiare acolo unde alții nu văd. Până pe data de 14 februarie veți fi extrem de agitați,

veți simți că trebuie să faceți o schimbare radicală în viața voastră, să nu mai depindeți de ceilalți. Ultima conjuncție Uranus-Marte în semnul vostru zodiacal (se va mai relua abia după 84 de ani) vă va pune în situații extrem dificile. Mulți nativi care în ultimii 7-8 ani au pierdut vremea, s-au împotrivit evoluției, acum vor fi loviți de unele evenimente, care vor avea consecințe.

Evenimentele care se vor petrece vă vor îndemna la îndepărtarea voastră din unele funcții, cercuri de prieteni, relații sentimentale... o să doriți să vă răzvrătiți, să ieșiți din acele cercuri vicioase.

Loading...

Evident, aceste energii au impact major asupra nativilor ce sunt născuți pe ultimele grade al acestui semn zodiacal. Parte bună este că după 14 februarie o să treceți la treabă, o să căutați soluții practice de a ieși din impas, posibil chiar să luați în calcul plecarea în altă țară sau începerea unei activități pe cont propriu.

Pe partea afecitvă, în februarie 2019 este posibil să reveniți asupra unei relații rupte după Mai 2018. Berbecii singuri se pot îndrăgosti de cineva de la locul de muncă, pot să intre în relații extrem de complicate cu persoane de gen opus din cercul de prieteni.

Încercați să nu fiți prea orgolioși, agresivi, nervoși cu persoana dragă, deoarece nu aceasta este cauza problemelor voastre. Pe finele lunii, după 18-19 februarie, când mare parte a planetelor se vor muta pe casa a XII-a, a bolilor cronice, dușmăniilor, pierderilor, problemelor cu legea, se pare că o să vă simțiți încolțiți de Univers. Dacă ați luat bani cu împrumut, vedem ca între 25 februarie-1 Martie să vină data scandenței.

Pe sănătate, după 18 februarie vă recomandăm să fiți mai atenți la consumul de medicamente, băuturi alcoolice (droguri), deoarece este riscul de a avea atacuri de panică, accidente, evenimente neașteptate. În această lună ideal ar fi să fiți atenți la semne, deoarece o să fie nevoie să dați un reset vieții.

Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.