Aplica

Horoscop luna Februarie Gemeni: multe provocări pe partea psihică

Horoscop luna Februarie Gemeni: multe provocări pe partea psihică

Luna Februarie aduce multe schimbări de situație, posibil în luna iubirii mulți nativi din zodia Gemeni să rupă o relație. Luna februarie aduce nativilor

Gemeni multe provocări pe partea psihică, stresul va fi amplificat de aflarea unor secrete ce au fost complotate împotriva voastră după Mai 2018. Partea bună este că o să ieșiți neșifonați din acele situații, chiar o să profitați de context. Până pe 14 februarie o să fiți contracronometru, de aceea vă recomandăm să fiți atenți la detalii, să nu tratați nimic cu superficialitate.

Pe unii Gemeni între 10-19 februarie îi va atrage dorința de a studia, de a da curs unei tentații profesionale, important este să nu spuneți ceea ce știți/ doriți să obțineți celor din jur, deoarece după 14 februarie o să vedeți că totul se va întoarce împotriva voastră, dat fiind faptul că Marte ajunge pe casa comploturilor, problemelor cu legea, dușmăniilor.

Luna februarie este extrem de delicată și din punct de vedere medical, mulți nativi pot să constate că manifestă unele simptome atipice, vor avea nevoie de investigații... posibil să aflați că suferiți de o boală rară/ grea, ce putea să fie depistată din timp, dacă ați fi avut ceva timp și pentru voi.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

De aceeea, vedem ca după 18-13 februarie să vi se schimbe lumea la 180 de grade, deoarece ceilalți nu vor mai conta pentru voi, veți deveni mai egoiști, pe fondul unor situații grave, evident, însă ceilalți nu au de unde să știe. Ideal ar fi să nu deveniți maniaci, irascibili, prea încrezuți, voi ați fost vinovați că ați ajuns în aceste situații.

Pe afectiv, februarie aduce multe schimbări de situație, posibil în luna iubirii mulți nativi să rupă o relație. Pentru cei care sunt singuri, intervalul 10-21 februarie aduce șansa să se îndrăgostească într-o deplasare, la serviciu etc.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!