Horoscop luna Februarie Gemeni: multe provocări pe partea psihică

15.IANUARIE.2019
Horoscop luna Februarie Gemeni: multe provocări pe partea psihică

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:123rf.com

Luna Februarie aduce multe schimbări de situație, posibil în luna iubirii mulți nativi din zodia Gemeni să rupă o relație. Luna februarie aduce nativilor

Gemeni multe provocări pe partea psihică, stresul va fi amplificat de aflarea unor secrete ce au fost complotate împotriva voastră după Mai 2018. Partea bună este că o să ieșiți neșifonați din acele situații, chiar o să profitați de context. Până pe 14 februarie o să fiți contracronometru, de aceea vă recomandăm să fiți atenți la detalii, să nu tratați nimic cu superficialitate.

Pe unii Gemeni între 10-19 februarie îi va atrage dorința de a studia, de a da curs unei tentații profesionale, important este să nu spuneți ceea ce știți/ doriți să obțineți celor din jur, deoarece după 14 februarie o să vedeți că totul se va întoarce împotriva voastră, dat fiind faptul că Marte ajunge pe casa comploturilor, problemelor cu legea, dușmăniilor.

Loading...

Luna februarie este extrem de delicată și din punct de vedere medical, mulți nativi pot să constate că manifestă unele simptome atipice, vor avea nevoie de investigații... posibil să aflați că suferiți de o boală rară/ grea, ce putea să fie depistată din timp, dacă ați fi avut ceva timp și pentru voi.

De aceeea, vedem ca după 18-13 februarie să vi se schimbe lumea la 180 de grade, deoarece ceilalți nu vor mai conta pentru voi, veți deveni mai egoiști, pe fondul unor situații grave, evident, însă ceilalți nu au de unde să știe. Ideal ar fi să nu deveniți maniaci, irascibili, prea încrezuți, voi ați fost vinovați că ați ajuns în aceste situații.

Pe afectiv, februarie aduce multe schimbări de situație, posibil în luna iubirii mulți nativi să rupă o relație. Pentru cei care sunt singuri, intervalul 10-21 februarie aduce șansa să se îndrăgostească într-o deplasare, la serviciu etc.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.