Horoscop luna Februarie Vărsător: veți fi vedetele zodiacului

Horoscop luna Februarie Vărsător: veți fi vedetele zodiacului

Lucrurile pe plan sentimental se mai schimbă, o să fiți mai implicați în viața familiei, o să aveți parte de multe peripeții. Ce poate fi mai frumos decât

plasarea Soarelui în semnul vostru? Veți fi vedetele lunii, chiar dacă o să vă neliniștească unele discuții, totul poate pleca de la un bun, de la un ajutor pe care l-ați dat după Mai 2018. Dacă plecați într-o călătorie după 4 februarie, până pe 14 februarie aveți parte de multe peripeții, trebuie să vă înarmați cu extrem de multă răbdare, deoarece o să treceți prin situații care o să vă facă să deveniți agresivi.

Pe partea afectivă, toată luna februarie Venus se află în casa a XII-a, ceea ce va face să discutați cu partenerul mai mult despre viitor, o să vă nemulțumească faptul că nu îi acordați timp, însă munca/banii acum sunt pe primul loc.

După 14 februarie, lucrurile pe plan sentimental se mai schimbă, o să fiți mai implicați în viața familiei, plus că o să propuneți celor dragi să plecați într-o vacanță.

3605
4.32
SHARE

Pe 18 februarie, Soarele intră în casa banilor, activând pentru 4 săptămâni șansa de a semna un contract benefic, satisfacțiile financiare sunt mari, o să vă revină zâmbetul pe buze.

Atenție la problemele cu legea, deoarece aveți foarte mulți dușmani în jurul dumneavoastră, veți simți nevoia să vă îndepărtați de persoanele ce v-au fost alături în ultimiii 7-8 ani.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Pești

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!