Transport gratuit peste 199 lei

Nativii RAC născuți în anul Mistrețului: posesorii de case de lux

Nativii RAC născuți în anul Mistrețului: posesorii de case de lux

Politicieni de excepție, capabili să se descurce singuri, greu de suportat, cu probleme în relații, mari iubitori de artă. Combinația Rac-Mistreț se referă la cei care sunt

născuți în perioada 22 Iunie-23 Iulie, respectiv cei din zodia Rac, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Nativii Rac născuți în anul Mistrețului

Caracteristici pozitive ale nativilor Rac-Mistreț: sociabilitate, fertilitate, onestitate, imaginație.
Caracteristici negative ale nativilor Rac-Mistreț: hipersensibilitate, cu toane, nervozitate, posesivitate, încăpățânare.

Personalitate

Nativii din combinația Rac-Mistreț nu au tot timpul mare nevoie de complimente, atenție sau iubire. Însă acest lucru nu înseamnă că nu le pasă de ceilalți sau că doresc să rămână în totalitate singuri. Înseamnă doar că sunt capabili să se descurce singuri.

Sentimental

Buni, generoși și prietenoși, își iubesc casele și familiile. O casă de lux este ceea ce își doresc cel mai mult și cât mai mulți copii. Fiind firi mai conservatoare, în dragoste ar fi bine să-și ia periodic câte o vacanță, dar probabil că nu o vor lua.

Posesivitatea lor nu înseamnă că nu sunt capabili de o profundă dragoste, însă deseori acești nativi au probleme serioase în relații, pentru că au tendința de a vedea totul în alb și negru, ceea ce îi face greu de suportat de către partenerii de viață.

Bani

Combinația Rac-Mistreț nu este una care pierde bani. Se descurcă bine cu finanțele, știu cum să gestioneze banii.
Posibil ca prezența Racului în această combinație să-i facă pe acești nativi să manifeste gusturi fine, rafinate în ceea ce privește arta.

Obișnuiesc să-și investească banii în domeniul imobiliar și al artei, ceea ce duce la mai mult lux în viața lor.
Au idealuri mari în viață, iar dacă nu reușesc să ajungă regi, nu au nicio problemă să ocupe a doua poziție în ierarhie.
Acești nativi manifestă o dorință intensă de putere și printre ei găsim mulți politicieni de bază.

Relații cu cei din Horoscop

Ceea ce nu este recomandat pentru această combinație este să se asocieze cu cei din Berbec, Balanță, Maimuță, Șarpe, Capricorn, Cocoș.

În ceea ce privește romantismul, le sunt favorabile cuplurile cu cei din Taur, Tigru, Fecioară, Scorpion, Pești, Iepure, Capră, Șobolan.

Viziteaza magazinul online