Feng shui pentru bani: Ce trebuie să știi despre portofel

04.DECEMBRIE.2018
Feng shui pentru bani: Ce trebuie să știi despre portofel
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: self.com
Te-ai săturat să te plângi din cauza lipsei banilor sau cheltui prea mult? Află care sunt regulile feng shui pentru portofel, activatori pentru bani și

semnificația culorii portofelului. Pentru ca banii să intre în număr mai mare în portofel, poți crea o energie pozitivă, care să îi atragă. Având în vedere că portofelul te însoțește zi de zi (la muncă, în oraș, la cumpărături, în vacanțe și acasă), acesta trebuie aranjat într-un anume mod pentru a-ți îmbunătăți norocul de bani. Însă, nu de puține ori, se fac greșeli în aranjarea lui.

Greșeli se pot face din necunoștință de cauză, de aceea potențialul său creator de abundență nu este exploatat la maximum.

Loading...

Transformă portofelul într-un magnet pentru bani

Aceste idei îți vor influența în mod benefic fluxul de încasări, așa că urmărește să aplici regulile feng shui pentru portofel.

Portofelul este un fel de casă pentru bani, nu-i așa? Așa cum ai mereu grijă ca spațiul de locuit să fie bine îngrijit, la fel trebuie să te preocupi și de păstrarea ordinii în portofel. Astfel, portofelul se curăță periodic cu o lavetă de culoare albă, udată cu apă proaspătă de la robinet.
Portofelul trebuie să fie într-o stare impecabilă, să nu aibă părți deteriorate (fermoare, capse, materialul să nu fie rupt sau zgâriat și nici să nu dea impresia de vechitură).
Hârtiile cu liste de cumpărături, bonurile de casă, ordinele de plată – arată mai degrabă pe ce au fost cheltuiți banii și trebuiesc scoase de urgență din portofel, pentru a nu atrage sărăcie.

Portofelele goale sugerează sărăcie. Cantitatea de bani face diferența!

Să nu crezi că este indicat să ții portofelul burdușit cu bani, ci este bine să păstrezi echilibrul. Banii pe care îi transporți în portofel trebuie să fie atât de mulți încât să te facă să te simți confortabil și prosper. Atenție! Frica de a purta bani lichizi în portofel alungă prosperitatea. Și ce este și mai important, atunci când ai bani mulți în portofel, nu trăi cu gândul că cineva ți-i va fura, pentru a nu fi chiar tu cel care atrage problemele.

Locuri cu un bun feng shui pentru a ține portofelul

Portofelul arată relația dintre tine și bani. Ca regulă de bază, banii vor să fie considerați o comoară de preț, să fie tratați cu respect și apreciere. Se știe faptul că poșeta nu trebuie niciodată așezată pe jos.
Dar ce locație să alegi pentru a așeza portofelul? Principiile feng shui spun că în casă portofelul poate fi așezat în:

- colțul pe diagonala livingului, pe o măsuță
- sectorul banilor din casă sau din living - Sud-Est
- sectorul unde se află steaua zburătoare anuală a prosperității (steaua 8), respectiv în Est – în 2017
Astfel așezat, portofelul va atrage energia pozitivă, iar banii se vor multiplica.

În ce locuri să nu pui niciodată portofelul?
Sub scări, pe jos, pe masa din bucătărie, pe frigider, pe aragaz, pe o etajeră în toaletă – acestea sunt considerate locuri tabu în feng shui, deoarece creează condiții nefavorabile bogăției. Niciodată nu scoate banii din portofel când ești în bucătărie sau într-o toaletă pentru a nu-i arde simbolic sau pentru a nu-i arunca la WC! De asemenea, banii nu se calcă în picioare și de aceea nu se pun sub scări.

Acasă, portofelul trebuie așezat la lumină. Dacă va sta mereu în întuneric, în poșetă sau într-un sertar, energia negativă va duce la scăderea încasărilor și creșterea cheltuielilor.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,88  16
VOTURI
12592
4.88
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.