Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Feng shui pentru bani: Ce trebuie să știi despre portofel

Feng shui pentru bani: Ce trebuie să știi despre portofel

Te-ai săturat să te plângi de lipsa banilor sau cheltui prea mult? Află care sunt regulile feng shui pentru portofel, activatori pentru bani și semnificația culorii portofelului

Pentru ca banii să intre în număr mai mare în portofel, poți crea o energie pozitivă, care să îi atragă.

Având în vedere că portofelul te însoțește zi de zi (la muncă, în oraș, la cumpărături, în vacanțe și acasă), acesta trebuie aranjat într-un anume mod pentru a îmbunătăți norocul de bani. Însă, nu de puține ori, se fac greșeli în aranjarea lui.

Greșeli se pot face din necunoștință de cauză, de aceea potențialul său creator de abundență nu este exploatat la maximum.

Transformă portofelul într-un magnet pentru bani

Aceste idei îți vor influența în mod benefic fluxul de încasări, așa că urmărește să aplici regulile feng shui pentru portofel.

Best seller

Portofelul este un fel de casă pentru bani, nu-i așa? Așa cum ai mereu grijă ca spațiul de locuit să fie bine îngrijit, la fel trebuie să te preocupi și de păstrarea ordinii în portofel. Astfel, portofelul se curăță periodic cu o lavetă de culoare albă, udată cu apă proaspătă de la robinet.

Portofelul trebuie să fie într-o stare impecabilă, să nu aibă părți deteriorate (fermoare, capse, materialul să nu fie rupt sau zgâriat și nici să nu dea impresia de vechitură).

Hârtiile cu liste de cumpărături, bonurile de casă, ordinele de plată – arată mai degrabă pe ce au fost cheltuiți banii și trebuiesc scoase de urgență din portofel, pentru a nu atrage sărăcie.

Îți recomandăm

Portofelele goale sugerează sărăcie. Cantitatea de bani face diferența!

Să nu crezi că este indicat să ții portofelul burdușit cu bani, ci este bine să păstrezi echilibrul.

Banii pe care îi ai în portofel trebuie să fie atât de mulți încât să te facă să te simți confortabil și prosper.

Atenție! Frica de a purta bani lichizi în portofel alungă prosperitatea. Și ce este și mai important, atunci când ai bani mulți în portofel, nu trăi cu gândul că cineva ți-i va fura, pentru a nu fi chiar tu cel care atrage problemele.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Locuri cu un bun feng shui pentru a ține portofelul

Portofelul arată relația dintre tine și bani. Ca regulă de bază, banii vor să fie considerați o comoară de preț, să fie tratați cu respect și apreciere. Se știe faptul că poșeta nu trebuie niciodată așezată pe jos.

Dar ce locație să alegi pentru a așeza portofelul? Principiile feng shui spun că în casă portofelul poate fi așezat în:

- colțul pe diagonala livingului, pe o măsuță
- sectorul banilor din casă sau din living - Sud-Est
- sectorul unde se află steaua zburătoare anuală a prosperității (steaua 8)

Astfel așezat, portofelul va atrage energia pozitivă, iar banii se vor multiplica.

În ce locuri să nu pui niciodată portofelul?

Sub scări, pe jos, pe masa din bucătărie, pe frigider, pe aragaz, pe o etajeră în toaletă – acestea sunt considerate locuri tabu în feng shui, deoarece creează condiții nefavorabile bogăției.

Niciodată nu scoate banii din portofel când ești în bucătărie sau într-o toaletă pentru a nu-i arde simbolic sau pentru a nu-i arunca la WC! De asemenea, banii nu se calcă în picioare și de aceea nu se pun sub scări.

Acasă, portofelul trebuie așezat la lumină. Dacă va sta mereu în întuneric, în poșetă sau într-un sertar, energia negativă va duce la scăderea încasărilor și creșterea cheltuielilor.

Activează-ți portofelul după principiile feng shui

Este recomandat să ții în portofel un nod mistic și 3 monede chinezești. Moneda chinezească are formă rotundă (noroc de la Univers), iar la mijloc are o gaură de formă pătrată (noroc de la pământ).

Al treilea tip de noroc și-l face omul singur. Nodul mistic reprezintă oportunitățile infinite, iar șnurul roșu amplifică generozitatea, iubirea și aprecierea, necesare creării bogăției.

Plasează în portofel notițe precum: prosperitate, abundență, bogăție, resurse, generozitate, plenitudine etc. și orice alte cuvinte care te fac să te simți bine în relația cu banii, pentru a-i atrage.

O oglindă purtată în portofel poate dubla veniturile.

Un magnet poate atrage un plus de bani. Magnetul se pune în special în compartimentul pentru monede.

O amuletă antifurt cu rinocer și elefant albaștri sau un nod mistic de culoare albastră va atrage protecție împotriva pierderilor de bani, a furturilor și înșelătoriilor.

Trucuri feng shui pentru culoarea portofelului

În feng shui, fiecare culoare are o anumită semnificație și creează o anumită relație cu banii. Bine ar fi să ai câte un portofel din fiecare culoare asociată cu cele 5 elemente:

  • negru, bleumarin (apă) – atrage idei creative necesare pentru a face bani
  • roșu, violet intens (foc) – face banii să circule
  • muștar, ocru (pământ) – aduce echilibru între venituri și cheltuieli, dar poate atrage și zgârcenie
  • verde, bej (lemn) – ajută la crearea strategiilor de multiplicare a banilor
  • alb, auriu, argintiu (metal) – este însuși expresia banilor fizici (monede) și simbolizează autoritatea necesară pentru a ține banii sub control.

Mai multe portofele înseamnă mai multe surse de venit!

Alfă mai mult despre cum să faci bani.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online