Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Sfaturi Feng Shui pentru atragerea bogăției

Sfaturi Feng Shui pentru atragerea bogăției

Bogăția este unul dintre cele mai populare subiecte ale științei Feng Shui. Bogăția și prosperitatea includ abundența de prieteni, noroc, opotunități și multe altele.

Atunci când se lucrează pentru atragerea bogăției, se întâmplă un lucru frumos, și anume că atragi tot felul de beneficii pe toate planurile vieții.

Cele mai bune sfaturi feng shui pentru atragerea bogăției

Odată ce lucrăm să atragem prosperitatea în viața noastră, trebuie să începem să fim și recunoscători pentru toate lucrurile care sunt și care vor veni. Bogăția nu poate venit decât pe o energie bună și cu o rezonanță înaltă.

1. Colțul Bogăției

Este foarte important ca în casă să avem o zonă dedicată bogăției.

Best seller

Pentru a armoniza energiile spațiului se aplica metoda Bagua din știința feng shui. Pentru această metodă este necesar să folosim o busolă care indică cu precizie punctele cardinale. În feng shui, energia fiecărui punct cardinal influențează fiecare aspirație din viața individului și se activează folosind obiecte și culori.

2. Cristalele de Citrin

Citrinul este un cristalul preferat al bogăția. Acest cuarț cu tonuri de aur, nu numai că atrage bogăția, ci ajută la reînnoirea continuă a prosperității. Este unul dintre singurele cristale care se pot curăța de la sine, deoarece nu asimilează energiile negative.

Îți recomandăm

3. Apa curgătoare

O fântână curgătoare poate atrage fluxul energiei prosperității. Este important ca aceasta să aibă o curgere lină și curată și, de dorit, ca apa să fie direcționată spre centrul casei.

Ideea de apă curgătoare poate fi ușor îndeplinită și cu ajutorul unei fantâne de fum, oferind aceleași proprietăți și beneficii ca cele ale unei fântâne cu apă.

4. Culori benefice în atragerea abundenței

Culori precum verdele, roșu, albastru sau purpuriul sunt asociate energiei prosperității. Culorile se pot folosi atât în obiectele de decor pe care le alegeti pentru casă, cât și în ornamentarea pereților.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Mai jos vă propunem o gamă de produse care se pot încadra în decorul casei dvs. și care respectă culoarea benefică bogăției.

In Feng Shui, este important cum plasăm obiectele în casă, deoarece chiar dacă le alegem pentru atragerea bogăției în viața noastră, dar au și rol de eliminare a spiritelor rele.

Viziteaza magazinul online