Arta cadourilor Feng Shui – adu fericirea și împlinirea în viața celor dragi

16.APRILIE.2019
Arta cadourilor Feng Shui – adu fericirea și împlinirea în viața celor dragi

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:zodiacool.ro

Remediile Feng Shui pot fi cadouri extrem de inspirate pe care să le oferi persoanelor dragi din viața ta, persoanelor la care ții. Cu ajutorul remediilor feng

shui poți oferi pe de o parte un obiect frumos și pe de altă parte energia pozitivă pe care obiectul respectiv are puterea de a o transmite. Obiectele Feng Shui care pot fi oferite drept cadouri sunt numeroase, după preferințele fiecăruia. Descoperă acum 5 exemple de cadouri recomandate de specialistul ZODIACOOL în feng shui. Plicurile roșii de noroc sunt unul dintre cadourile recomandate.

Există multe utilizări pentru aceste plicuri roșii de noroc în Feng Shui. Puteți folosi întotdeauna aceste plicuri roșii ca o abundență de vindecare, dacă sunt umplute cu diverse cristale sau monede. De asemenea, pot fi utilizate ca activator de energie pentru orice zonă din Bagua care are nevoie de puțin ajutor.

Loading...

Monede chinezești Feng Shui pentru atragerea norocului
Aceste monede sunt rotunde, cu o gaură pătrată în centru și cu diverse simboluri. Sunt replici ale monedelor chinezești antice, realizate din bronz sau alamă. Cea mai des întâlnită utilizare a lor este pentru atragerea abundenței financiare. De asemenea, sunt utilizate pentru protecție și atragerea norocului.

Pomul cu bani
Cine spune că banii nu cresc pe copaci? Ei bine, da, există copaci cu bani și îi găsim în arta Feng Shui. Semnificația remediului este evidentă – banii voștri pot continua să crească ușor și fără efort, la fel ca fructele unui copac roditor!

Dragonul
În Feng Shui, Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, alături de Phoenix, Tigru și Broasca Țestoasă. Este considerat benefic atât timp cât este tratat cu respect. Fiind un simbol puternic al energiei yang (masculine), acesta poate fi un bun cadou pentru bărbații importanți din viața ta.

Statueta Buddha din jad
Nu doar că este o reprezentare a lui Buddha, această statuetă este făcută din jad, un cristal foarte popular în aplicațiile Feng Shui. Astfel, aceasta atrage prosperitatea și norocul, fiind un bun remediu pentru bogăție.

Oricare dintre aceste cadouri este binevenit în casa fiecăruia dintre noi și nu poate aduce altceva decât fericire și noroc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.