Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Arta cadourilor Feng Shui – adu fericirea și împlinirea în viața celor dragi

Arta cadourilor Feng Shui – adu fericirea și împlinirea în viața celor dragi

Remediile Feng Shui pot fi cadouri extrem de inspirate pe care să le oferi persoanelor dragi din viața ta, persoanelor la care ții. Cu ajutorul remediilor feng

shui poți oferi pe de o parte un obiect frumos și pe de altă parte energia pozitivă pe care obiectul respectiv are puterea de a o transmite. Obiectele Feng Shui care pot fi oferite drept cadouri sunt numeroase, după preferințele fiecăruia.

Descoperă acum 5 exemple de cadouri recomandate de specialistul ZODIACOOL în feng shui. Plicurile roșii de noroc sunt unul dintre cadourile recomandate.

Există multe utilizări pentru aceste plicuri roșii de noroc în Feng Shui. Puteți folosi întotdeauna aceste plicuri roșii ca o abundență de vindecare, dacă sunt umplute cu diverse cristale sau monede.

Best seller

De asemenea, pot fi utilizate ca activator de energie pentru orice zonă din Bagua care are nevoie de puțin ajutor.

Monede chinezești Feng Shui pentru atragerea norocului
Aceste monede sunt rotunde, cu o gaură pătrată în centru și cu diverse simboluri. Sunt replici ale monedelor chinezești antice, realizate din bronz sau alamă. Cea mai des întâlnită utilizare a lor este pentru atragerea abundenței financiare.

De asemenea, sunt utilizate pentru protecție și atragerea norocului.

Pomul cu bani
Cine spune că banii nu cresc pe copaci? Ei bine, da, există copaci cu bani și îi găsim în arta Feng Shui. Semnificația remediului este evidentă – banii voștri pot continua să crească ușor și fără efort, la fel ca fructele unui copac roditor!

Îți recomandăm

Dragonul
În Feng Shui, Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, alături de Phoenix, Tigru și Broasca Țestoasă. Este considerat benefic atât timp cât este tratat cu respect.

Fiind un simbol puternic al energiei yang (masculine), acesta poate fi un bun cadou pentru bărbații importanți din viața ta.

Statueta Buddha din jad
Nu doar că este o reprezentare a lui Buddha, această statuetă este făcută din jad, un cristal foarte popular în aplicațiile Feng Shui. Astfel, aceasta atrage prosperitatea și norocul, fiind un bun remediu pentru bogăție.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Oricare dintre aceste cadouri este binevenit în casa fiecăruia dintre noi și nu poate aduce altceva decât fericire și noroc.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online