Crezi că nu poți scăpa de ghinion? Iată 3 plante care aduc norocul în viața ta

12.MARTIE.2019
Crezi că nu poți scăpa de ghinion? Iată 3 plante care aduc norocul în viața ta

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unele plante sunt adevărați magneți pentru energie pozitivă. În arta Feng Shui, acestea simbolizează iubire, fericire, puritate, sănătate, longevitate,

înțelepciune, prosperitate și, într-un cuvânt, noroc. De exemplu, plantele care au frunze asemănătoare monedelor sunt considerate aducătoare de prosperitate. Un alt exemplu sunt frunzele de căpșun, care dacă sunt puse în platouri pe mesele festive, stimulează conversațiile și circumstanţele favorabile între participanți. Iată 3 plante pe care e bine să le ai în casă pentru a scăpa de ghinion.

Bambusul (dracaena sanderiana) atrage bogăția, sănătatea, iubirea, fericirea şi iubirea. Energia atrasă diferă în funcție de numărul de fire din mănunchi: 2 fire aduc dragoste şi dublează norocul; 3 fire - fericire, bunăstare și o viaţă lungă; 5 sau 7 fire de bambus – sănătate; 6 sau 8 fire – bogăţie; 9 fire – oportunități; 10 fire - nenumărate bucurii; 21 de fire - sănătate şi prosperitate. În știința feng shui se folosesc bambuși în funcție de stele zburătoare .

Loading...

Tulsi sau busuiocul sfânt (Ocimum tenuiflorum) este asociat în credința hindusă cu două zeităţi - Krishna şi Vishnu, simbolizând puritatea. Se spune că această plantă purifică spaţiul și chiar hrana de energiile negative, făcând loc în acest mod norocului.

Arborele banilor (Epipremnum aureum) atrage norocul doar dacă este așezat corect. Frunzele sale trebuie orientate în sus (nu cum se așază de obicei, ca și cum ar curge!), ajutându-le cu un suport pe care se pot agăța. În plus, este indicat să pui 3 sau 5 la un loc, astfel încât să crească împreună, să se „împletească”. 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.