Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Crezi că nu poți scăpa de ghinion? Iată 3 plante care aduc norocul în viața ta

Crezi că nu poți scăpa de ghinion? Iată 3 plante care aduc norocul în viața ta

Unele plante sunt adevărați magneți pentru energie pozitivă. În arta Feng Shui, acestea simbolizează iubire, fericire, puritate, sănătate, longevitate,

înțelepciune, prosperitate și, într-un cuvânt, noroc. De exemplu, plantele care au frunze asemănătoare monedelor sunt considerate aducătoare de prosperitate. Un alt exemplu sunt frunzele de căpșun, care dacă sunt puse în platouri pe mesele festive, stimulează conversațiile și circumstanţele favorabile între participanți. Iată 3 plante pe care e bine să le ai în casă pentru a scăpa de ghinion.

Bambusul (dracaena sanderiana) atrage bogăția, sănătatea, iubirea, fericirea şi iubirea. Energia atrasă diferă în funcție de numărul de fire din mănunchi: 2 fire aduc dragoste şi dublează norocul; 3 fire - fericire, bunăstare și o viaţă lungă; 5 sau 7 fire de bambus – sănătate; 6 sau 8 fire – bogăţie; 9 fire – oportunități; 10 fire - nenumărate bucurii; 21 de fire - sănătate şi prosperitate. În știința feng shui se folosesc bambuși în funcție de stele zburătoare .

Tulsi sau busuiocul sfânt (Ocimum tenuiflorum) este asociat în credința hindusă cu două zeităţi - Krishna şi Vishnu, simbolizând puritatea. Se spune că această plantă purifică spaţiul și chiar hrana de energiile negative, făcând loc în acest mod norocului.

Arborele banilor (Epipremnum aureum) atrage norocul doar dacă este așezat corect. Frunzele sale trebuie orientate în sus (nu cum se așază de obicei, ca și cum ar curge!), ajutându-le cu un suport pe care se pot agăța. În plus, este indicat să pui 3 sau 5 la un loc, astfel încât să crească împreună, să se „împletească”.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit