Numărul casei în care trăiești îţi spune ce destin vei avea. FENG SHUI

26.DECEMBRIE.2018
Numărul casei în care trăiești îţi spune ce destin vei avea. FENG SHUI

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:homespad.com

Ce spune numărul casei despre norocul tău? Case în care "banii sunt câștigați ușor", case "lipsite de siguranță". Principiile Feng Shui se bazează pe

faptul că energia fiecărui lucru și a fiecărei cifre ne influențează destinul. Pentru a locui într-o casă sau într-un apartament cu un bun feng shui, este necesar să ținem cont și de vibrația numerelor pe care le punem pe ușa principală sau pe poartă. Astfel vom reușit să atragem armonie și echilibru în viața noastră. În practica Feng shui se ține cont de vibrația pe care o are numărul casei.

Dacă acesta este format din mai multe cifre, se ține cont de influența fiecărei cifre care compune numărul respectiv. Prin urmare, destinul locuitorilor din casa cu numărul 1234 va fi influențată de cifrele 1, 2, 3 și 4.

Loading...

În știința Feng Shui, numerele sunt analizate conform cu anumite formule de calcul, care ne dau posibilitatea de a determina ce numere ne aduc noroc în anumite perioade de timp și ce numere predispun la ghinion.

De exemplu, pentru perioada dintre anii 2004-2024, numerele ce aduc energie pozitivă sunt sunt 1, 6, 8, 4, 9 iar cele care atrag energie negativă sunt 2, 3, 5, 7.

Să vedem semnificația fiecărei cifre, conform cu această formulă:
1 – victorii
2 – boli
3 – certuri
4 – dragoste
5 – dezastre
6 – noroc divin
7 – pierderi
8 – prosperitate
9 – popularitate

Deci dacă o casă are numărul 25, este posibil ca locuitorii acesteia să fie afectați de boli și ghinion până în anul 2024.

Pe de altă parte, cei care locuiesc la numărul 17 se pot bucura de victorii, reușite. Totuși, trebuie să fie și chibzuiți, pentru a nu cheltui prea mulți bani și a nu pierde toate economiile pe lucruri lipsite de valoare.

O altă interpretare a numărului locuinței se poate face din perspectiva folclorului chinezesc, unde fiecare număr are o anumită semnificație, după cum urmează:
1 – "câștig, onoare"
2 – "ușor"
3 - "dezvoltare"
4 – "moarte"
5 – "nimic"
6 – "bogăție"
7 - "siguranță"
8 - "prosperitate"
9 – "longevitate"

Astfel, casa cu numarul 67 este influențată atât de cifra 6, care înseamnă = "bogăție", cât și de cifra 7 care înseamnă "siguranță", deci 67 se poate traduce prin: "averea casei va fi în siguranță".

Analizând numerele conform cu acest mecanism, rezultă că 28 înseamnă "bani câștigați ușor", 89 = "viață lungă și prosperă", 24 = "pericol de moarte", 57 = "lipsit de siguranță", numărul 11 = "dublu câștig" etc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că
Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.