Numărul casei în care trăiești îţi spune ce destin vei avea. FENG SHUI

26.DECEMBRIE.2018
Numărul casei în care trăiești îţi spune ce destin vei avea. FENG SHUI

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:homespad.com

Ce spune numărul casei despre norocul tău? Case în care "banii sunt câștigați ușor", case "lipsite de siguranță". Principiile Feng Shui se bazează pe

faptul că energia fiecărui lucru și a fiecărei cifre ne influențează destinul. Pentru a locui într-o casă sau într-un apartament cu un bun feng shui, este necesar să ținem cont și de vibrația numerelor pe care le punem pe ușa principală sau pe poartă. Astfel vom reușit să atragem armonie și echilibru în viața noastră. În practica Feng shui se ține cont de vibrația pe care o are numărul casei.

Dacă acesta este format din mai multe cifre, se ține cont de influența fiecărei cifre care compune numărul respectiv. Prin urmare, destinul locuitorilor din casa cu numărul 1234 va fi influențată de cifrele 1, 2, 3 și 4.

În știința Feng Shui, numerele sunt analizate conform cu anumite formule de calcul, care ne dau posibilitatea de a determina ce numere ne aduc noroc în anumite perioade de timp și ce numere predispun la ghinion.

De exemplu, pentru perioada dintre anii 2004-2024, numerele ce aduc energie pozitivă sunt sunt 1, 6, 8, 4, 9 iar cele care atrag energie negativă sunt 2, 3, 5, 7.

Să vedem semnificația fiecărei cifre, conform cu această formulă:
1 – victorii
2 – boli
3 – certuri
4 – dragoste
5 – dezastre
6 – noroc divin
7 – pierderi
8 – prosperitate
9 – popularitate

Deci dacă o casă are numărul 25, este posibil ca locuitorii acesteia să fie afectați de boli și ghinion până în anul 2024.

Pe de altă parte, cei care locuiesc la numărul 17 se pot bucura de victorii, reușite. Totuși, trebuie să fie și chibzuiți, pentru a nu cheltui prea mulți bani și a nu pierde toate economiile pe lucruri lipsite de valoare.

O altă interpretare a numărului locuinței se poate face din perspectiva folclorului chinezesc, unde fiecare număr are o anumită semnificație, după cum urmează:
1 – "câștig, onoare"
2 – "ușor"
3 - "dezvoltare"
4 – "moarte"
5 – "nimic"
6 – "bogăție"
7 - "siguranță"
8 - "prosperitate"
9 – "longevitate"

Astfel, casa cu numarul 67 este influențată atât de cifra 6, care înseamnă = "bogăție", cât și de cifra 7 care înseamnă "siguranță", deci 67 se poate traduce prin: "averea casei va fi în siguranță".

Analizând numerele conform cu acest mecanism, rezultă că 28 înseamnă "bani câștigați ușor", 89 = "viață lungă și prosperă", 24 = "pericol de moarte", 57 = "lipsit de siguranță", numărul 11 = "dublu câștig" etc.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.