Transport gratuit peste 170 lei

Adu succesul în viața ta purtând talismanul zilei în care te-ai născut

Adu succesul în viața ta purtând talismanul zilei în care te-ai născut

Orice detaliu legat de data nașterii este plin de semnificații și ne poate dezvălui modalități de a atrage energia pozitivă și de a ne apăra de cea negativă.

Fiecare zi a săptămânii are o încărcătură energetică specifică, iar aceasta se reflectă asupra noastră. Iată ce talisman ar trebui să avem mereu cu noi, în funcție de ziua în care ne-am născut.

Dacă te-ai născut într-o zi de luni, poartă o amuletă în forma cheilor norocoase, în număr de trei, pentru a atrage sănătate, bani și dragoste. Printre calitățile tale principale se numără ambiția și spiritul de lider.

Dacă te-ai născut în a doua zi a săptămânii, marți, poartă portcoava norocoasă, deoarece are grijă de familie, dar și de planul profesional. Ești genul de persoană care preferă să rămâi în umbră, simplu și modest.

Numerologie

Talismanul pentru miercuri este steaua norocoasă, simbol al oamenilor bogați ce ne duce cu gândul la Pitagora și misterele Universului. Ești o persoană echilibrată, care are nevoie de liniște.

Amuleta zilei de joi este trifoiul cu patru foi, simbol ce ocrotește sănătatea, faima, dragostea și banii. Ești o persoană foarte norocoasă, afectuoasă, dar și exigentă.

Dacă te-ai născut într-o zi de vineri, alege ghinda norocoasă, amuletă purtată din vremuri străvechi pentru a atrage sănătate, prosperitate și putere. Ai o legătură specială cu natura și ești o persoană preponderent rațională și liniștită.

Pentru ziua de sâmbătă amuleta este caduceul norocos, protector al păcii și al sănătății. Ești o persoană activă, muncitoare și perseverentă.

Dacă te-ai născut într-o zi de duminică poartă o amuletă sub forma craniului norocos, deoarece ține la distanță spiritele rele și atrage energia pozitivă. Ești o persoană foarte caldă, blândă și inteligentă.

Adu-ți aminte că „norocul îi ajută pe cei care sunt pregătiți”! (Louis Pasteur)

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit