Cum alegi scaunele de bucătărie și birou pentru a avea câștiguri

27.NOIEMBRIE.2017
Cum alegi scaunele de bucătărie și birou pentru a avea câștiguri

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:soulaside.com

Lucruri esențiale care ne ajută să nu facem greșeli și să nu stricăm feng shui-ul bucătăriei sau al biroului. În feng shui, unele obiectele se pot

comporta ca săgeți otrăvitoare, ce aduc energie negativă. Pentru a avea câștiguri este recomandat ca atunci când cumpărăm scaune să ținem cont de reguli feng shui. Scaunele de bucătărie și de birou se găsesc într-o gamă diversificată și pot satisface multe condiții legate de design sau confort, dar oare care dintre ele atrag energie pozitivă? Bucătăria este considerată inima casei, locul unde familia se întrunește.

DE INTERES: Principii și tabuuri feng shui pentru bucătărie

De aceea, inclusiv pentru scaune există reguli feng shui precise.

Astfel, mama și tatăl trebuie să se așeze pe scaune de bucătărie cu spătar și brațe, pentru a atrage sănătate, stabilitate și bani în casă. Spătarul scaunelor trebuie să fie plin, fără goluri, X-uri. Cele mai potrivite sunt scaunele cu 4 picioare, deoarece atrag armonia. Chiar dacă au un aspect elegant și modern, scaunele de bucatarie de tip cocktail nu trebuie folosite în timp ce se ia masa, deoarece pot cauza probleme în dragoste, infidelitate.

Cât despre birou, scaunele ergonomice, directoriale atrag cel mai bun feng shui la lucru. Acestea trebuie să fie cu spătar plin, cât mai înalt și neaparat cu brațe, pentru a potența norocul de bogăție. Sub nicio formă ele nu trebuie să scârțâie, să aibă rupturi și să fie mai vechi de 9 ani, pentru a nu atrage ghinion. Pentru clienți, se pot folosi scaune de tip conferință, cu spătar cu goluri, pentru a-ți asigura un avantaj în timpul unei negocieri.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.