Aplica

Simboluri feng shui pentru bani

Simboluri feng shui pentru bani

Banii au devenit o preocupare a omului modern, mai mult decât relațiile, dagostea și sănătatea, uneori pe bună dreptate datorită lipsei confortului financiar

Vrei să știi mai multe despre cum să atragi banii folosind feng shui?

Atunci când vrei să-ți îmbunătățești cariera, să ai mai mulți bani, poți face acestea prin intermediul Feng Shui-ului. Odată aplicate principiile feng shui, acestea vor aduce schimbări pozitive în viața ta. 

Feng Shui și simbolurile pentru bani

Invidia atrage sărăcie. În România ideea de bani și prosperitate este prost înțeleasă uneori. Românii emit chiar și fără să își dorească un sentiment de invidie față de persoanele care au bani și o viață îndestulată.

Dar tocmai sentimentul de invidie este cauza suferințelor legate de domeniul financiar și material. Acest lucru este de înțeles, având în vedere că, de-a lungul istoriei, românii au fost ținta furturilor și a războaielor.

Românii au o vorbă „banii sunt ochiul necuratului”. Dar realitatea nu este însă aceasta.

La polul opus, chinezii consideră că starea de sănătate este reflexia bogăției și, de aceea, prosperitatea este o parte importantă a practicii feng shui. Aceștia cred că banii întrețin viața, fericirea și dragostea și, astfel, se bucură pentru cei care au bani, nu îi invidiază.

Reprezentări simbolice pentru bani

Acasă și la serviciu, chinezii și marii oameni de afaceri din Asia și SUA (de exemplu Donald Trump) folosesc anumite reprezentări simbolice, menite să atragă mai multe surse de venit și oportunități.

Banii sunt ei înșiși o reprezentare simbolică a bogăției, de aceea, dacă etalezi acasă, lângă ușa principală și în birou, în partea stângă cum lucrezi, un tablou cu monede forte, se va activa automat norocul de bani.

Aurul este cel mai comun și cel mai îndrăgit simbol pentru bogăție. Ține sub biroul de lucru un bol cu lingouri false din aur sau poartă în portofel un lingou din aur veritabil. Simbolistica este mai importantă decât cantitatea și, de aceea, lingoul de aur veritabil nu trebuie să fie foarte mare, este suficient și un lingou de 1 gram.

Diamantele, cele mai râvnite pietre prețioase, pot amplifica energia bogăției. Investește într-un diamant frumos așezat într-un blister și ține-l în poșetă sau în torpedoul mașinii. Nu vor conta karatele diamantului cât prezența sa fizică.

Vasele Prosperității, unul dintre cele mai puternice simboluri pentru atragerea banilor, se poate expune în birou, living, bucătărie și se poate oferi cadou (pentru ca universul să-ți răsplătească înzecit generozitatea). Prezența mai multor Vase ale Prosperității, acasă sau la serviciu, înseamnă mai multe șanse de venit.

Portofelele sunt considerate casa banilor. Învestește periodic într-un nou portofel și mută banii într-o casă nouă. Dacă faci cadou un portofel, nu uita să pui în el și câțiva bani, deoarece în caz contrar atrage ghinion.

Secrete pline de înțelepciune

- Adună într-un borcan transparent monedele pe care le primești rest la magazin. Ce să faci cu banii din borcan? Îi poi schimba la bancă, da cadou, îngropa la fundația unei case noi.

- Nu refuza niciodată banii care ți se dau, chiar dacă sunt doar monede de 1 ban, deoarece prin acțiunea de refuz a banilor se creează premise pentru sărăcie.

- Din aceleași considerente, apleacă-te și ia banii pe care îi găsești pe jos. 

- Nu ține niciodată poșeta sau portofelul pe jos, deoarece poți atrage scăderea veniturilor și zgârcenie.

- Dacă primești cadou un portofel gol (fără bani în el), scoate imediat un ban și dă-l persoanei de la care l-ai primit pentru a evita să atragi energie negativă și sărăcie.

Secretul pentru bogăție, o atitudine altruistă

Când te hotărăști să atragi bogăția este important să ai o atitudine altruistă. Dacă vei dori să ai bogăție numai pentru tine, universul îți va răspunde cu reticență sau te va ignora.

Când sufletul tău este plin de iubire și bunătate, de dorința de a-i ajuta și pe cei din jur, tot ceea ce faci pentru a atrage mai mulți bani devine mai eficient.

Află mai mult despre cum să faci bani

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!