Simboluri feng shui pentru bani

05.IULIE.2017
Simboluri feng shui pentru bani

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Banii au devenit o preocupare a omului modern, mai mult decât relațiile, dagostea și sănătatea. Vrei să știi mai multe despre cum să atragi banii folosind

feng shui? Află din articolul ZODIACOOL. Atunci când vrei să-ți îmbunătățești cariera, să ai mai mulți bani, poți face toate acestea prin intermediul Feng Shui-ului. Odată aplicate principiile feng shui, acestea vor aduce schimbări pozitive în viața ta. Feng Shui și simbolurile pentru bani - Invidia atrage sărăcie. În România ideea de bani și prosperitate este prost înțeleasă uneori.

Românii emit chiar și fără să își dorească un sentiment de invidie față de persoanele care au bani și o viață îndestulată. Dar tocmai sentimentul de invidie este cauza suferințelor legate de domeniul financiar și material. Acest lucru este de înțeles, având în vedere că, de-a lungul istoriei, românii au fost ținta furturilor și a războaielor. Românii au o vorbă „banii sunt ochiul necuratului”. Dar realitatea nu este însă aceasta.

Loading...

La polul opus, chinezii consideră că starea de sănătate este reflexia bogăției și, de aceea, prosperitatea este o parte importantă a practicii feng shui. Aceștia cred că banii întrețin viața, fericirea și dragostea și, astfel, se bucură pentru cei care au bani, nu îi invidiază.

ajutor feng shui zodiacool

Reprezentări simbolice pentru bani

Acasă și la serviciu, chinezii și marii oameni de afaceri din Asia și SUA (de exemplu Donald Trump) folosesc anumite reprezentări simbolice, menite să atragă mai multe surse de venit și oportunități.

Banii sunt ei înșiși o reprezentare simbolică a bogăției, de aceea, dacă etalezi acasă, lângă ușa principală și în birou, în partea stângă cum lucrezi, un tablou cu monede forte, se va activa automat norocul de bani.

Aurul este cel mai comun și cel mai îndrăgit simbol pentru bogăție. Ține sub biroul de lucru un bol cu lingouri false din aur sau poartă în portofel un lingou din aur veritabil. Simbolistica este mai importantă decât cantitatea și, de aceea, lingoul de aur veritabil nu trebuie să fie foarte mare, este suficient și un lingou de 1 gram.

Diamantele, cele mai râvnite pietre prețioase, pot amplifica energia bogăției. Investește într-un diamant frumos așezat într-un blister și ține-l în poșetă sau în torpedoul mașinii. Nu vor conta karatele diamantului cât prezența sa fizică.

Vasele Prosperității, unul dintre cele mai puternice simboluri pentru atragerea banilor, se poate expune în birou, living, bucătărie și se poate oferi cadou (pentru ca universul să-ți răsplătească înzecit generozitatea). Prezența mai multor Vase ale Prosperității, acasă sau la serviciu, înseamnă mai multe șanse de venit.

Portofelele sunt considerate casa banilor. Învestește periodic într-un nou portofel și mută banii într-o casă nouă. Dacă faci cadou un portofel, nu uita să pui în el și câțiva bani, deoarece în caz contrar atrage ghinion.

Secrete pline de înțelepciune

- Adună într-un borcan transparent monedele pe care le primești rest la magazin. Nu refuza niciodată banii care ți se dau, chiar dacă sunt doar monede de 1 ban, deoarece prin acțiunea de refuz a banilor se creează premise pentru sărăcie. Din aceleași considerente, apleacă-te și ia banii pe care îi găsești pe jos. Ce să faci cu banii din borcan? Îi poi schimba la bancă, da cadou, îngropa la fundația unei case noi.
- Nu ține niciodată poșeta sau portofelul pe jos, deoarece poți atrage scăderea veniturilor și zgârcenie.
- Dacă primești cadou un portofel gol (fără bani în el), scoate imediat un ban și dă-l persoanei de la care l-ai primit pentru a evita să atragi energie negativă și sărăcie.

Secretul pentru bogăție, o atitudine altruistă

Când te hotărăști să atragi bogăția este important să ai o atitudine altruistă. Dacă vei dori să ai bogăție numai pentru tine, universul îți va răspunde cu reticență sau te va ignora. Când sufletul tău este plin de iubire și bunătate, de dorința de a-i ajuta și pe cei din jur, tot ceea ce faci pentru a atrage mai mulți bani devine mai eficient.

surse foto: forbes.com, thepennyhoarder.com

O zi reușită!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.
Persoana care are KUA 6 are o putere interioară și o voință de nezdruncinat. Se impune ușor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.