Cele mai mari greșeli în amenajarea casei

08.AUGUST.2018
Cele mai mari greșeli în decorarea casei, dezvăluite de experții feng shui. Cum să-ți decorezi casa, sfaturi utile. Cu toţii visăm la casa perfectă, la

locul în care să ne încărcăm bateriile, să ne relaxăm după o zi de serviciu, unde să ne primim oamenii dragi, unde să trăim exact cum ne dorim. În amenajarea ei ne putem ajuta de regulile feng shui, arta care ne învaţă cum să aducem armonia în viaţa noastră şi cum să atingem performanţa în orice domeniu. Creativitatea are un rol important, aşa că ar fi bine să ştim de la început ce ar trebui evitat în amenajare.

În felul acesta reușim să stăm cât mai departe de energiile negative.

Livingul ar trebui să nu fie cea mai îndepărtată cameră de uşa principală, deoarece influenţează negativ musafirii şi reduce frecvența întrunirilor de familie, dar nici sub o baie situată la etaj sau deasupra uneia la demisol. Aglomerarea cu mobilier sau decoraţiuni nu este indicată, pentru că blochează curgerea energiei Qi şi atrage obstacole, ghinion.

Loading...

Atenţie la lumina din living! Aceasta nu trebuie să fie slabă, din cauza becurilor de putere joasă, prea puţine sau a iluminatului natural blocat de draperii groase. Canapelele fără spătar sau braţe sunt aducătoare de instabilitate şi disconfort. Plantele uscate au o energie extrem yin, a morții, și blochează curgerea energiei Qi, atrag stagnare în viață.

Dormitorul nu se amenajează lângă ușa principală, lângă bucătărie sau lângă baie, deasupra unui garaj sau la demisol, deoarece astfel sunt afectate bunăstarea, prosperitatea, norocul în dragoste, starea de sănătate. Ar trebui evitat candelabrul, acesta determinând un somn agitat, neodihnitor. Nici patul de apă, în formă rotundă sau canapeaua nu sunt de dorit în dormitor, energia lor aducând probleme în dragoste.

Bucătăria este un cumul de energii yang şi yin, care dacă nu sunt alăturate corect pot crea dezechilibre importante în viaţa noastră. Deoarece chiuveta (elementul apă) este un obiect cu energie yin, iar aragazul (elementul foc) energie yang, nu trebuie să fie puse vizavi sau una lângă alta.

O astfel de amenajare ar crea o energie negativă, ce predispune la ceartă, accidente, necaz, ghinion. În plus, mâncarea nu ar mai conţine energia elementului foc, ceea ce duce la probleme digestive, dar şi cu circulația sângelui. De asemenea, aragazul nu trebuie pus sub o toaletă de la etaj, sub scări sau la demisol, deoarece ar atrage energie negativă asupra preparatelor culinare. În final, mobilierul din bucătărie nu trebuie să aibă model cu X-uri.

Deoarece baia este încăperea cu cele mai multe energii negative, vom publica un articol destinat doar acestei zone.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
1902
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 3
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative
Descriere Stele Zburătoare
Xuan Kong Fei Xing, feng shui-ul Stelelor Zburătoare este o ramură a Școlii Busolei din feng
Horoscop 2019 GEMENI DRAGOSTE - Previziuni viața personală, familie
Horoscop GEMENI dragoste 2019: capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.