Descoperă ce provocări îți aduce Cifra Vârstei în fiecare an!

29.MAI.2019
Descoperă ce provocări îți aduce Cifra Vârstei în fiecare an!
Numerologie AUTOR: Maria Poinescu FOTO: pexels.com
Cu toții știm cât de mult ne pot influența numerele viața. Dar știați că putem de asemenea descoperi care este provocarea fiecărui an, în funcție de

Cifra Vârstei? Primul pas este să ne calculăm Cifra Vârstei. Aceasta se poate calcula adunând toate numerele din anii noștri.

De exemplu, pentru o persoană ce are 25 de ani, Cifra Vârstei este 7 (2 + 5 = 7), iar pentru una de 47 este 2 (4 + 7 = 11, 1+ 1 = 2). Acum, descoperă mai jos felul în care te influențează Cifra Vârstei anul acesta. Cifra 1 este semn al independenței și al acțiunii, dar și al încrederii că totul este posibil.

Dacă anul acesta Cifra Vârstei tale este 1, atunci pregătește-te pentru oportunități la care nu te-ai fi așteptat, pentru că Universul te ajută, deschizându-ți drumuri noi.

Loading...

Este momentul să ieși din zona de confort și să profiți de ocaziile care apar.

Cifra 2 simbolizează drumul spre introspecție, autodescoperire și vindecare. Ar fi indicat ca acum să îți găsești echilibrul interior, să îți găsești curajul să fii stăpân pe propriul destin și să înveți să profiți de calitățile și defectele tale.

Cifra 3 aduce în discuție dăruirea, toleranța, eliberarea de prejudecăți, forța creatoare, optimismul și energia pozitivă. Este extrem de important modul în care îți faci vocea auzită (sau talentul). Acum, poți să îți găsești sensul în viață.

Cifra 4 reprezintă reconectarea cu propriile rădăcini și te îndeamnă la încredere în forțele proprii, răbdare și perseverență. Anul acesta simți nevoia de stabilitate mai mult ca altădată. Este momentul să lași în trecut ideile fixe și să devii cea mai bună versiune a ta.

Cifra 5 aduce în discuție nevoia găsirii fericirii, cu accentul pe emoții și dorințe ascunse. Ai nevoie lângă tine de o persoană care te face să te simți protejată, iubită, susținută. Este momentul să te împaci cu propriile defecte, dar și cu ale celor apropiați.

Cifra 6 presupune exuberanță și intensitate. Ai ocazia să întâlnești persoane care îți schimbă viața. Energia acestui an este atât de puternică, încât uneori devine copleșitoare. Este esențial să îți dozezi bine resursele, să îți dai voie să te bucuri de viață.

Cifra 7 reprezintă vibrația împlinirii spirituale, profesionale și/sau sentimentale. Oricum ar fi, trăiești experiențe înălțătoare, înveți să faci compromisuri, să tolerezi și să ierți. Este momentul să îți dai voie să fii ce vrei.

Cifra 8 este semnul prosperității și al puterii. Tot ceea ce faci este încununat de succes, mult mai ușor decât de obicei, dacă înveți să ai încredere în tine. Abundența financiară vine atunci când știi cum să o gestionezi în folosul tău și al celorlalți.

Cifra 9 simbolizează mișcarea, provocarea și dinamismul, fiind presărat cu multe evenimente neprevăzute, dar și cu suspans, călătorii și activități diverse. Acum se încheie un ciclu de 9 ani și Universul ți-a pregătit schimbări importante.  9 încheie un ciclu, dar o face într-un mod apoteotic, aducând schimbări majore în viața ta. A venit momentul să ierți, să accepți, să crezi mai mult în divinitate decât în orice altă perioadă a vieții.

Tu ce misiune ai anul acesta?

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  4
VOTURI
717
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter,
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.