Aplica

Descoperă ce provocări îți aduce Cifra Vârstei în fiecare an!

Descoperă ce provocări îți aduce Cifra Vârstei în fiecare an!

Cu toții știm cât de mult ne pot influența numerele viața. Dar știați că putem de asemenea descoperi care este provocarea fiecărui an, în funcție de

Cifra Vârstei? Primul pas este să ne calculăm Cifra Vârstei. Aceasta se poate calcula adunând toate numerele din anii noștri.

De exemplu, pentru o persoană ce are 25 de ani, Cifra Vârstei este 7 (2 + 5 = 7), iar pentru una de 47 este 2 (4 + 7 = 11, 1+ 1 = 2). Acum, descoperă mai jos felul în care te influențează Cifra Vârstei anul acesta. Cifra 1 este semn al independenței și al acțiunii, dar și al încrederii că totul este posibil.

Dacă anul acesta Cifra Vârstei tale este 1, atunci pregătește-te pentru oportunități la care nu te-ai fi așteptat, pentru că Universul te ajută, deschizându-ți drumuri noi.

Numerologie

Este momentul să ieși din zona de confort și să profiți de ocaziile care apar.

Cifra 2 simbolizează drumul spre introspecție, autodescoperire și vindecare. Ar fi indicat ca acum să îți găsești echilibrul interior, să îți găsești curajul să fii stăpân pe propriul destin și să înveți să profiți de calitățile și defectele tale.

Cifra 3 aduce în discuție dăruirea, toleranța, eliberarea de prejudecăți, forța creatoare, optimismul și energia pozitivă. Este extrem de important modul în care îți faci vocea auzită (sau talentul). Acum, poți să îți găsești sensul în viață.

Cifra 4 reprezintă reconectarea cu propriile rădăcini și te îndeamnă la încredere în forțele proprii, răbdare și perseverență. Anul acesta simți nevoia de stabilitate mai mult ca altădată. Este momentul să lași în trecut ideile fixe și să devii cea mai bună versiune a ta.

Cifra 5 aduce în discuție nevoia găsirii fericirii, cu accentul pe emoții și dorințe ascunse. Ai nevoie lângă tine de o persoană care te face să te simți protejată, iubită, susținută. Este momentul să te împaci cu propriile defecte, dar și cu ale celor apropiați.

Cifra 6 presupune exuberanță și intensitate. Ai ocazia să întâlnești persoane care îți schimbă viața. Energia acestui an este atât de puternică, încât uneori devine copleșitoare. Este esențial să îți dozezi bine resursele, să îți dai voie să te bucuri de viață.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra 7 reprezintă vibrația împlinirii spirituale, profesionale și/sau sentimentale. Oricum ar fi, trăiești experiențe înălțătoare, înveți să faci compromisuri, să tolerezi și să ierți. Este momentul să îți dai voie să fii ce vrei.

Cifra 8 este semnul prosperității și al puterii. Tot ceea ce faci este încununat de succes, mult mai ușor decât de obicei, dacă înveți să ai încredere în tine. Abundența financiară vine atunci când știi cum să o gestionezi în folosul tău și al celorlalți.

Cifra 9 simbolizează mișcarea, provocarea și dinamismul, fiind presărat cu multe evenimente neprevăzute, dar și cu suspans, călătorii și activități diverse. Acum se încheie un ciclu de 9 ani și Universul ți-a pregătit schimbări importante. 9 încheie un ciclu, dar o face într-un mod apoteotic, aducând schimbări majore în viața ta. A venit momentul să ierți, să accepți, să crezi mai mult în divinitate decât în orice altă perioadă a vieții.

Tu ce misiune ai anul acesta?

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!