Arta de a face cadouri la ocazii speciale sau oricând

18.IULIE.2018
Feng Shui AUTOR: Andreea Inea FOTO: drnorthrup.com
Gestul de a oferi un cadou este mai important decât prețul pe care acesta îl are și este necesar să se țină cont de anumite reguli. Oferirea de cadouri este

una dintre cele mai mari fericiri ale vieții. Cel mai important este gestul în sine și atitudinea pe care o avem în clipa în care oferim un cadou, pentru a face o impresie bună asupra destinatarului şi a atrage asupra noastră energie pozitivă sub formă de binecuvântări. Prin oferirea unui cadou ne putem exprima recunoștința față de cineva, dragostea pentru persoana iubită, prieteni etc.

Este important ca atunci când facem un cadou să-l încărcăm cu cele mai bune gânduri, poate chiar să ne imaginăm că gestul nostru face parte dintr-un ritual.

Loading...

A nu se face cadouri din obligație și nici din snobism, caz în care vom atrage energie negativă. Mai bine dăruim un cadou care este plin de semnificații sau ceva ce știm că-și dorește persoana căreia îi este destinat, pentru că numai în acest fel vom reuși să-i aducem bucurie.

DE INTERES: 6 Lucruri pe care să nu le faci când ești într-o relație

Cei care cunosc principiile feng shui ne recomandă să împachetăm cadoul în culori care simbolizează viața, precum roșu, galben sau auriu, pentru a-i crea primitorului o emoție pozitivă, entuziasm, optimism, curiozitate. A nu se face cadouri în ambalaje deteriorate, hârtie de ziar, pentru a nu crea o impresie negativă.

Pe cât posibil, a se evita împachetatul cadoului în multă badă adezivă, nu am vrea ca acesta să arate ca un colet de trimis prin poștă.

De asemenea, nu este de bun augur să se ofere în dar obiecte care au stat mult pe rafturile cu reduceri, deoarece acestea au fost atinse de către multe persoane și au atras o energie care s-ar putea să nu fie pe placul nimănui. Ba mai mult, în feng shui se crede că dacă oferim astfel de produse vom atrage probleme în relații.
Ar fi bine să dăruim cadoul cu mâna dreaptă, care arată faptul că facem acest gest din toată inima. Japonezii cred că este cel mai frumos să dăruim un cadou cu ambele mâini și să ne înclinăm ușor în fața persoanei căreia îi este destinat, ceea ce arată un profund respect față de aceasta.

În codul bunelor maniere se spune că un cadou nu poate fi cerut sau sugerat, dar există câteva cadouri pe care nu ar trebui să le facem niciodată:

  • ceas, săbii, cuțite, pistoale, tunuri decorative - obiecte ce au o energie care duce la agresivitate - decât dacă cerem persoanei să ne dea un ban pe el, în mod simbolic, inclusiv dacă este destinat unui partener de afaceri
  • cutii, recipiente și accesorii goale (poșetă, portofel) – deoarece nu am vrea ca persoana să creadă că nu avem nimic de oferit. În plus, gestul va crea o energie negativă, care va bloca energia prosperității pentru acea persoană.
loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
871
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 2
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Descriere Stele Zburătoare
Xuan Kong Fei Xing, feng shui-ul Stelelor Zburătoare este o ramură a Școlii Busolei din feng
Horoscop 2019: PESTI horoscop SANATATE. Pesti 2019
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.