Amor în numerologie – Descoperă cum te comporți în pat după data nașterii

Amor în numerologie – Descoperă cum te comporți în pat după data nașterii

Cifra destinului ne dezvăluie multe despre comportamentul pasional al fiecăruia dintre noi. A-i cunoaște tehnicile partenerului aduce mai multă plăcere în pat

pentru amândoi. Cifra destinului ne dezvăluie multe despre comportamentul pasional al fiecăruia dintre noi.

Primul pas este să calculăm cifra destinului – adună toate cifrele din data nașterii până la una singură. De exemplu, dacă te-ai născut pe 3.08.1988, aceasta va fi 2. (3+8+1+9+8+9=38, 3+8=11, 1+1=2). Acum, să ne uităm la ce spun aceste cifre:

Numărul 1 o persoană destul de agresivă în pat, pentru care este important ceea ce cred ceilalți și care își dorește mereu să fie apreciată.

Numărul 2 arată o persoană misterioasă, timidă, delicată, care adoră scenariile siropoase, declarațiile de dragoste și romantismul.

Numărul 3 este o persoană energică, implicată la maximum în partidă, care adoră jocul de roluri și să-și pună în practică toate fanteziile.

Numărul 4 denotă o persoană căreia îi plac schimbările, predominată de dualitatea violență-sensibilitate.

Numărul 5 reprezintă o persoană pasională, căreia îi place noul și să-și satisfacă partenerul. Este amantul perfect, dornic să depășiți limitele împreună.

Numărul 6 conferă sensibilitate persoanei care-l poartă. Pentru aceasta, actul de dragoste este unul doar pentru reproducere.

Numărul 7 este o persoană destul de pasivă, căreia îi place să se autosatisfacă și care este mai mult incitată de discuțiile intelectuale cu tentă pasională decât de actul în sine.

Numărul 8 arată o fire pasională, care arde ca un adevărat vulcan, dar și timidă uneori și ușor influențabilă.

Numărul 9 reprezintă o persoană nerăbdătoare să își pună în practică toate fanteziile, inventivă și dornică să experimenteze. Monogamia nu a fost făcută pentru aceasta.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!