Seductie si amor in functie de cifra destinului

Seductie si amor in functie de cifra destinului
Cifra destinului tau se afla insumand pana la o singura cifra toate numerele din data nasterii. Data nasterii ne poate dezvalui preferintele amoroase si zonele erogene!

Pentru început, trebuie să știi care este cifra destinului tău. Acesta se află însumând până la o singură cifră toate numerele din data nașterii.

De exemplu, pentru o persoană născută pe 13.12.1977, cifra destinului este 4 (1+3+1+2+1+9+7+7=31, apoi 3+1=4). Acum este momentul să descoperi și ce se spune în numerologie despre dragoste și relații intime pentru numărul destinului pe care îl ai.

Cifra 1 (cuvinte cheie - pasiune, aroganță, dominare)
Ai un ego pasional și puternic, iar uneori ai tendința de a-ți domina partenerul. Zone erogene: glezne, interiorul brațelor.

Cifra 2 (cuvinte cheie - romantism, mister)
Ești un partener romantic, de cele mai multe ori timid, dar și misterios în același timp. Zone erogene: gât, șold.

Cifra 3 (cuvinte cheie - dezinvoltură, fantezie)
Te caracterizează teatralitatea și creativitatea. Totul este o joacă pentru tine, iar scopul final este îndeplinirea propriilor fantezii. Zone erogene: tâmple, fese.

Cifra 4 (cuvinte cheie - senzualitate, dileme)
Ești întotdeauna un om al extremelor – ori extrem de pasional, ori total rupt de ceea ce se întâmplă. Zone erogene: sâni, interiorul coapselor.

Cifra 5 (cuvinte cheie - voluptate, inventivitate)
Creativitatea și fanteziile sunt nelipsite din jocurile tale. Nu refuzi niciodată o partidă bună de amor. Zone erogene: piept, interiorul încheieturilor.

Cifra 6 (cuvinte cheie - fidelitate, simplitate)
Ești genul de persoană care preferă să facă dragoste, totul fiind pentru sentimente sau procreere și nu plăcere. Zone erogene: spatele urechii, abdomenul.

Cifra 7 (cuvinte cheie - inteligență, egocentrism)
Preferi să te autosatisfaci, simțind o atracție mai mult intectuală față de cineva decât amoroasă. Zone erogene: interiorul coapselor, clitoris.

Cifra 8 (cuvinte cheie - carismă, mister)
Ai o fire vulcanică, deși la prima vedere se poate crede contrariul. Adori aventurile, intriga și relațiile scurte. Zone erogene: genunchi, gât.

Cifra 9 (cuvinte cheie - pragmatism, instabilitate)
Pentru tine, utilitatea cea mai mare a actului intim este capacitatea de a te scăpa de stres. Din acest motiv, ai tendința de a schimba des partenerii. Zone erogene: sâni, umeri.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.