Numerologie VIP: Mihaela Rădulescu se face plăcută în societate

Numerologie VIP: Mihaela Rădulescu se face plăcută în societate
Știai că prin calcularea matricei numerologice și a cifrei destinului poți afla detalii despre realizările tale profesionale? Cele două se pot calcula foarte

simplu, adunând cifrele din data nașterii.

DE INTERES: Calcul cifra destinului

Mihaela Rădulescu: realizatoare și moderatoare de emisiuni radio și TV, jurat la „Românii au talent”

Mihaela fascinează prin extravaganța și unicitatea sa, are puterea de a iubi și este un spirit nobil. Este singura femeie din România cu patru titluri de "Femeia Anului" pentru implicarea în activități umanitare și cinci premii APTR. A realizat recorduri naționale de audiență încă neegalate cu "Duminica în familie" (Antena 1) și "Steaua ta norocoasă" (Pro TV), iar toate aceste succese ar putea fi puse pe seama cifrei destinului 9, în armonie cu vibrația numelui său, care este tot 9.

Deși viața Mihaelei pare o carte deschisă, știe cum să-și păstreze unele secrete doar pentru ea, datorită unei singure apariții a cifrei 1.

Combinația 999 face ca inteligența să fie arma sa secretă. Răbdarea nu este punctul său forte, rutina o plictisește, de aceea își schimbă des activitățile, adresa etc. Se pare că Mihaela s-a născut să aducă schimbări pozitive în lume, chiar dacă uneori metodele sale sunt cam dure.

Combinația 3333 din matricea numerologică o ajută pe Mihaela să se facă plăcută în societate. Ce-i drept, această aglomerare de cifre 3 trezește fantezii și dorințe afective exagerate, greu de ținut în frâu, lucru pe care nu se ferește să-l afirme în public.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.