Pasiunea sta in cifra destinului – ce preferi în functie de data nasterii

Pasiunea sta in cifra destinului – ce preferi în functie de data nasterii

Numerologia datează de mii de ani, vechii babilonieni ghidându-și viața după dezvăluirile acesteia. Află care este cifra destinului tău!

Unul dintre secretele pe care le dezvăluie numerologia este cel legat de preferințele în materie de amor! Află-ți Cifra Destinului cu ajutorul Calculatorului ZODIACOOL și citește mai jos ce spune aceasta despre comportamentul tău și al partenerului tău în pat, astfel încât să atingeți împreună culmile plăcerii.

Cifra destinului

Cifra 1 – ești o persoană dominantă și uneori chiar puțin agresivă. Ăe primul loc sunt propriile tale plăceri și nevoi, ajungând să le neglijezi pe cele ale partenerului.

Cifra 2 – ești tipul romanticului incurabil, mereu învăluită de mister, puțin timidă în pat și pui accentul pe sentimente.

Cifra 3 – ești o persoană foarte creativă, mai ales în materie de amor. Îți place să îți impresionezi partenerul de viață.

Cifra 4 – tu ești amantul ideal, energic și cu o senzualitate electrizantă. Puțini îți pot face față în pat. Uneori, devii agresiv.

Cifra 5 – ești o fire extrem de pasională, care cedezi ușor instinctelor, uitând de sentimente. Fanteziile sunt o parte importantă a vieții tale.

Cifra 6 – pentru tine, sentimentele sunt totul și nu înțelegi atenția acordată actului amoros, pe care îl vezi doar ca pe o modalitate de a păstra pe cineva în relație.

Cifra 7 – pui mai mult accent pe inteligența partenerului, decât pe ceea ce se întâmplă în așternuturi. Ai o intuiție excelentă și poți ghici exact ce își dorește cineva în pat.

Cifra 2 – ești tipul romanticului incurabil, mereu învăluită de mister, puțin timidă în pat și pui accentul pe sentimente.

Cifra 9 – vezi amorul ca pe o modalitate excelentă de a scăpa de stres și energia negativă. Nu ești tocmai cea mai fidelă persoană, dacă nu ți se oferă exact ce îți dorești.

Specialistul ZODIACOOL vă îndeamnă să descoperiți cât mai multe detalii legate de propria persoanlitate, cât și de cea a persoanelor apropiate!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.