Numerologie VIP: Pavel Bartoș, jovialul și șarmantul actor român

2023
4.00
SHARE

O scurtă descriere a succeselor profesionale, rezultată din analiza cifrei destinului și a matricei numerologice

În numerologie, matricea numerologică și cifra destinului sunt rezultatul unor calcule matematice folosind ziua, luna și anul nașterii. Pavel Bartoș este un actor român de teatru, film și televiziune, prezentator la Vocea României și Românii au talent.

Pavel Bartoș este bărbatul care poate face oricând față stresului cotidian, își poate găsi rapid echilibrul pe plan psihic și are o minte rațională, deoarece are combinația 111 în matricea numerologică.

Pe plan emoțional, Pavel se află sub influența cifrelor 222 și 55, care îl ajută să se adapteze rapid schimbărilor bruște de situație, îi conferă o energie debordantă și îl fac să privească mereu viața cu umor, cu zâmbetul pe buze, dar și cu maturitate. De la aceste cifre Pavel moștenește dragostea pentru copii și nu este de mirare că deja are trei urmași.

Este foarte posibil ca Pavel să fie mulțumit de viața sa de până acum, să fie convins că face alegerile cele mai potrivite, fără a greși, fără a regreta.

Jovialitatea lui Pavel își are rădăcinile în cifra destinului 7 și în combinația de cifre 77 din matricea numerologică, care îl înzestrează cu talent artistic și îl ajută să cucerească inimile publicului printr-un rafinament aparte. Chiar dacă este foarte popular, lui Pavel nu-i place ca cineva să se bage în treburile sale personale, deoarece la rândul său, păstrează limita de discreție.

Numele său de botez, Pavel, are vibrația cifrei 2, la fel ca cifra sa de vibrație interioară, fiind născut în ziua de 20, de unde derivă carisma sa, abilitatea de a stăpâni scena și publicul.

Cel mai puternic vector din matricea sa numerologică este 3-55-77, vectorul atingerii scopurilor în viață. Această linie arată că Pavel știe cum să-și asculte vocea interioară, se bazează pe principii morale în lucrul cu cei din jur, ceea ce îi face pe aceștia să-l îndrăgească și să-l ajute să-și atingă scopurile.

DE INTERES: Număr casă 9

Matrice numerologică Pavel Bartoș:

pavel-bartos-numerologie-vip

Sursa foto: ro.pinterest.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  8
VOTURI

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.
CIFRA DESTINULUI
CIFRA DESTINULUI
Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului este considerată numărul norocos.
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.