Aplica

Numerologie VIP: Pavel Bartoș, jovialul și șarmantul actor român

Numerologie VIP: Pavel Bartoș, jovialul și șarmantul actor român

Pavel Bartoș este un actor român de teatru, film și televiziune, prezentator la Vocea României și Românii au talent. Prin calcularea cifrei destinului și a

matricei numerologice s-a realizat o mică descriere a realizărilor profesionale ale acestuia. Calculul este unul simplu, se realizează însumând cifrele zilei, lunii și anului nașterii

Pavel Bartoș este bărbatul care poate face oricând față stresului cotidian, își poate găsi rapid echilibrul pe plan psihic și are o minte rațională, deoarece are combinația 111 în matricea numerologică.

Pe plan emoțional, Pavel se află sub influența cifrelor 222 și 55, care îl ajută să se adapteze rapid schimbărilor bruște de situație, îi conferă o energie debordantă și îl fac să privească mereu viața cu umor, cu zâmbetul pe buze, dar și cu maturitate. De la aceste cifre Pavel moștenește dragostea pentru copii și nu este de mirare că deja are trei urmași.

Numerologie

Este foarte posibil ca Pavel să fie mulțumit de viața sa de până acum, să fie convins că face alegerile cele mai potrivite, fără a greși, fără a regreta.

Jovialitatea lui Pavel își are rădăcinile în cifra destinului 7 și în combinația de cifre 77 din matricea numerologică, care îl înzestrează cu talent artistic și îl ajută să cucerească inimile publicului printr-un rafinament aparte. Chiar dacă este foarte popular, lui Pavel nu-i place ca cineva să se bage în treburile sale personale, deoarece la rândul său, păstrează limita de discreție.

Numele său de botez, Pavel, are vibrația cifrei 2, la fel ca cifra sa de vibrație interioară, fiind născut în ziua de 20, de unde derivă carisma sa, abilitatea de a stăpâni scena și publicul.

Cel mai puternic vector din matricea sa numerologică este 3-55-77, vectorul atingerii scopurilor în viață. Această linie arată că Pavel știe cum să-și asculte vocea interioară, se bazează pe principii morale în lucrul cu cei din jur, ceea ce îi face pe aceștia să-l îndrăgească și să-l ajute să-și atingă scopurile.

Matrice numerologică Pavel Bartoș:

pavel-bartos-numerologie-vip

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!