Transport gratuit peste 140 lei

Ce este fericirea? Ce semnificație are scara fericirii în numerologie

Ce este fericirea? Ce semnificație are scara fericirii în numerologie

Evoluția nu este întâmplătoare, vezi pe ce treaptă ai ajuns pe scara fericirii și cum poți să urci cât mai sus. „Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine

din faptele tale.” — Dalai Lama

Fericirea înseamnă îndeplinirea scopurilor și a dorințelor, însă știai că există o rețetă a fericirii, numită în mod simbolic scara fericirii? Numerologii consideră că fiecare avem de parcurs în viață un anumit drum, pentru a ne îndeplini destinul și a reuși să atingem fericirea. Drumul vieții este presărat cu anumite etape, pe care este bine să le parcurgem într-o anumită ordine. Aici intervine scara fericirii, care ne arată exact ordinea în care trebuie să parcurgem etapele de evoluție.

Best seller

Etapele de evoluție se stabilesc pe baza unui calcul matematic care pornește de la studiul matricei numerologice, calculată în funcție de data nașterii.

DE INTERES: Calcul numerologic SCARA FERICIRII ZODIACOOL

Pentru ca evoluția în viață să fie fără probleme și fără obstacole, etapele de evoluție din scara fericirii trebuie împlinite cu răbdare și în ordine, începând de la etapa cu valoarea cea mai mică și terminând cu etapa care are valoarea cea mai mare.

De exemplu, persoana născută pe 10 octombrie 1974 are următoarea scară a fericirii:

Îți recomandăm

18 – ULTIMUL NIVEL DE EVOLUȚIE
- Carieră
- Atingerea scopurilor

16
- Forța creativității

15
- Forța materială
- Forța spirituală

14
- Forța energetică

9
- Forța motivațională
- Forța socială
- Forța intelectuală, Capacitatea de a acumula informații

7
- Rațiunea, Spiritualitatea

6
- Forța minții, Memoria, Autodezvoltarea

5
- Intuiția, Vocea interioară, Sinteza

4 – PRIMUL NIVEL DE EVOLUȚIE
- Forța emoțională, Comunicarea
- Forța fizică, Sănătatea, Imunitatea
- Forța psihică, Caracterul, Instinctul

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

0 (zero)
- Simțul datoriei, Iubirea, Libertatea
- Abilități practice, Materialismul, Banii

Se observă că în dreptul numerelor 0, 4, 9, 15 și 18 sunt trecute mai multe obiective pe care persoana trebuie să le realizeze. Avantajul în acest caz este că persoana poate alege să dezvolte doar un singur obiectiv din cele trecute la aceeași cifră, deoarece realizarea acestuia va atrage de la sine și dezvoltarea celorlalte. Cu alte cuvinte, în exemplul nostru, să presupunem că persoana a ajuns la nivelul 4 de pe scara fericirii, ei bine, pentru a putea trece la nivelul 5 din evoluția sa este suficient să stăpânească arta comunicării sau să învețe cum să-și asculte instinctul.

Pe de altă parte, etapele care au valoarea zero (0), arată faptul că persoana a învățat într-o viață anterioară lecțiile acelei trepte și, prin urmare, în această viață nu mai este necesar să se preocupe de realizarea lor. În cazul nostru, se pare că persoana a învățat într-o viață anterioară cum să facă banii.

Mai observăm că ultimul nivel de pe scara fericirii acestei persoane (nivelul cu numărul cel mai mare) cuprinde Cariera și Îndeplinirea scopurilor, cu alte cuvinte ea se va simți cu adevărat fericită doar când își va perfecționa una dintre acestea. Însă persoana din exemplul de mai sus nu-și va găsi fericirea finală dacă nu își va perfecționa nivelurile inferioare, adică dacă nu își va dezvolta latura spirituală, nu-și va valorifica creativitatea etc.

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii