Ce este fericirea? Ce semnificație are scara fericirii în numerologie

21.IULIE.2018
Ce este fericirea? Ce semnificație are scara fericirii în numerologie

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:ro.pinterest.com

Evoluția nu este întâmplătoare, vezi pe ce treaptă ai ajuns pe scara fericirii și cum poți să urci cât mai sus. „Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine

din faptele tale.” — Dalai Lama

Fericirea înseamnă îndeplinirea scopurilor și a dorințelor, însă știai că există o rețetă a fericirii, numită în mod simbolic scara fericirii? Numerologii consideră că fiecare avem de parcurs în viață un anumit drum, pentru a ne îndeplini destinul și a reuși să atingem fericirea. Drumul vieții este presărat cu anumite etape, pe care este bine să le parcurgem într-o anumită ordine. Aici intervine scara fericirii, care ne arată exact ordinea în care trebuie să parcurgem etapele de evoluție.

Loading...

Etapele de evoluție se stabilesc pe baza unui calcul matematic care pornește de la studiul matricei numerologice, calculată în funcție de data nașterii.

DE INTERES: Calcul numerologic SCARA FERICIRII ZODIACOOL

Pentru ca evoluția în viață să fie fără probleme și fără obstacole, etapele de evoluție din scara fericirii trebuie împlinite cu răbdare și în ordine, începând de la etapa cu valoarea cea mai mică și terminând cu etapa care are valoarea cea mai mare.

De exemplu, persoana născută pe 10 octombrie 1974 are următoarea scară a fericirii:

18 – ULTIMUL NIVEL DE EVOLUȚIE
- Carieră
- Atingerea scopurilor

16
- Forța creativității

15
- Forța materială
- Forța spirituală

14
- Forța energetică

9
- Forța motivațională
- Forța socială
- Forța intelectuală, Capacitatea de a acumula informații

7
- Rațiunea, Spiritualitatea

6
- Forța minții, Memoria, Autodezvoltarea

5
- Intuiția, Vocea interioară, Sinteza

4 – PRIMUL NIVEL DE EVOLUȚIE
- Forța emoțională, Comunicarea
- Forța fizică, Sănătatea, Imunitatea
- Forța psihică, Caracterul, Instinctul

0 (zero)
- Simțul datoriei, Iubirea, Libertatea
- Abilități practice, Materialismul, Banii

Se observă că în dreptul numerelor 0, 4, 9, 15 și 18 sunt trecute mai multe obiective pe care persoana trebuie să le realizeze. Avantajul în acest caz este că persoana poate alege să dezvolte doar un singur obiectiv din cele trecute la aceeași cifră, deoarece realizarea acestuia va atrage de la sine și dezvoltarea celorlalte. Cu alte cuvinte, în exemplul nostru, să presupunem că persoana a ajuns la nivelul 4 de pe scara fericirii, ei bine, pentru a putea trece la nivelul 5 din evoluția sa este suficient să stăpânească arta comunicării sau să învețe cum să-și asculte instinctul.

Pe de altă parte, etapele care au valoarea zero (0), arată faptul că persoana a învățat într-o viață anterioară lecțiile acelei trepte și, prin urmare, în această viață nu mai este necesar să se preocupe de realizarea lor. În cazul nostru, se pare că persoana a învățat într-o viață anterioară cum să facă banii.

Mai observăm că ultimul nivel de pe scara fericirii acestei persoane (nivelul cu numărul cel mai mare) cuprinde Cariera și Îndeplinirea scopurilor, cu alte cuvinte ea se va simți cu adevărat fericită doar când își va perfecționa una dintre acestea. Însă persoana din exemplul de mai sus nu-și va găsi fericirea finală dacă nu își va perfecționa nivelurile inferioare, adică dacă nu își va dezvolta latura spirituală, nu-și va valorifica creativitatea etc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: este un an în care o

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.