Nu trebuie să citești în stele ca să știi cum te văd ceilalți

Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: geminimansecrets.com

Te îndrăgește lumea sau te evită pentru că te consideră o persoană fițoasă? Află cum te văd ceilalți

În societatea noastră modernă imaginea publică joacă un rol foarte important în relațiile interumane. Pentru a avea succes în viață suntem preocupați și facem eforturi ca să cultivăm o imagine bună în ochii lumii. Așa cum în astrologia europeană Soarele reprezintă imaginea publică a nativului, adică arată ceea ce văd ceilalți la acesta, în astrologia chineză există un echivalent al Soarelui numit Stăpânul zilei.

 

Stăpânul zilei ne permite să cunoaștem în ce fel se va manifesta spiritul pe Pământ, personalitatea, comportamentul, norocul, resursele vitale etc. Acesta nu se schimbă toată viața.

În funcție de data nașterii, fiecare dintre noi are unul din cele 10 tipuri de Stăpânul zilei. Acesta se determină în urma unui calcul matematic și poate fi folosit gratuit pe ZODIACOOL.

DE INTERES: Calcul coloanele destinului

În urma calculului de mai sus se generează cele patru coloane ale destinului. Stăpânul zilei se identifică în coloana ZI, respectiv în a doua coloană de la stânga la dreapta.

Imaginea publică în funcție de Stăpânul zilei:

Lemn yang - ești perceput ca o persoană altruistă, de cuvânt, perfecționistă. Inspiri încredere, ești căutat pentru sfaturile tale înțelepte, chiar dacă acestea sunt uneori cam aspre. Ești un exemplu în propria familie, îți clădești viața pe adevăr, însă în societate ești văzut cam rigid.

Lemn yin - ești o persoană manierată, lumea te îndrăgește de la prima vedere. Discursul tău face o impresie bună, ești cunoscut pentru diplomația ta, știi cum să deschizi inimile celor din jur. Îți place să atragi atenția printr-o vestimentație elegantă.

Foc yang - cei din anturaj te știu ca fiind cel care spune lucrurilor pe nume, ești admirat pentru curajul și onestitatea ta. Ești, de regulă, ales ca lider al grupului, deoarece ai o putere interioară de neînvins, nimeni nu îți poate ghici gândurile și poate că uneori le inspiri frică.

Foc yin - cei din jur au nevoie de tine pentru că le ridici moralul, aceștia se bazează pe ajutorul tău. Șarmul personal face pe oricine să se îndrăgostească de tine la prima vedere, însă nu inspiri prea multă încredere, deoarece poți fi imprevizibil.

Pământ yang - ești o persoană de încredere, întotdeauna îți respecți promisiunile, uneori cei din jur te consideră încăpățânat, dar pe măsură ce te cunosc mai bine te recunosc ca fiind înțeleptul grupului. Dai dependență prietenilor, niciodată nu-i dezamăgești și nu le divulgi secretele.

Pâmânt yin - ești cunoscut ca fiind un bun sfătuitor, respecți regulile, nu ai face nimic care să-ți afecteze reputația. Ești îndrăgit de către cei din anturaj, deoarece niciodată nu-i rănești, preferi să nu le spui adevărul decât să-i faci să sufere.

Metal yang - te remarci printr-o disciplină exemplară, caracterul puternic și voință de a reuși, lucruri care te fac un lider înnăscut. Cei din jur te caută când vor să le faci dreptate, aceștia pun mare preț pe spiritul tău justițiar. Cei slabi din fire sau cei certați cu legea te evită, știu că tu nu faci compromisuri.

Metal yin - pentru cei din jur poți să pari o persoană fițoasă, asta pentru că apreciezi numai lucrurile fine, extravagante. Ce-i drept, ai un anumit complex de superioritate, însă acest aspect ar putea fi și de admirat, mai ales de acele persoane care nu au suficientă încredere în ele.

Apă yang - ai foarte multă putere de convingere, cei din jur apreciază ideile și soluțiile pe care le oferi. Puterea ta interioară și sinceritatea de care dai dovadă îi poate intimida pe ceilalți. Lumea te place de la prima vedere, poate pentru că nu ești bârfitor.

Apă yin - îți faci ușor prieteni sinceri și loiali, ai bun simț și păstrezi secretele altora din dorința de a nu-i supăra. Caracterul și simțul umorului mereu vor face ca orice ușă să ți se deschidă. Pe de altă parte, îți schimbi des dispoziția și acționezi imprevizibil, ceea ce îi confuzează pe cei din jur.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
3494
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-30%
Curs de inițiere în Feng Shui
0 VOTURI
63700 lei
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.