Pământ yin, Stăpânul zilei

Ca și în cazul zodiilor, când mai multe persoane aparțin unei zodii (e.g. Berbec), la fel și la stăpânul zilei, mai multe persoane pot avea același stăpân al zilei (e.g. Pământ (yin)). Elementul din tulpina cerească aflat în coloana ZI este cel care definește stăpânul zilei și care determină personalitatea și tendințele fiecăruia dintre noi.

PERSONALITATE PĂMÂNT (YIN)

STĂPÂNUL ZILEI

Pământul Yin este ca un sol fertil ce dă naștere vieții.

Tip de personalitate: Creativ

Te simți confortabil când respecți reguli și nu îți place să le încalci. Ești un bun sfătuitor și un excelent consilier. Ascunzi multe resurse și talente în interiorul tău. Știi mereu cu cine să lucrezi, unde să mergi la cumpărături, de unde să-ți iei mâncarea etc. Dar ai nevoie de cineva care să te ajute să-ți manifești toate talentele. Lucrul împreună cu o persoană care să te antreneze ar putea fi soluția ideală pentru tine. Datorită faptului că te poți adapta cu ușurință, luând decizii rapide, ești o persoană care obține ușor rezultatele dorite.

Recomandări pentru dezvoltare personală:

1. Ar fi bine să te ghidezi după un plan atunci când începi o nouă acțiune.
2. Ai întâi grijă de tine și de îndatoririle tale, apoi ajută-i pe ceilalți.

Dragoste și Relații

Te asociezi cu persoane care au aceleași idealuri ca tine. Ai talentul de a vedea tot ceea ce este mai bun într-o persoană. Lângă tine, ființa iubită pur și simplu va înflori.

Îți faci cu ușurință relații. Ai o fire blândă și calmă. Te preocupă menținerea armoniei în familia și relația ta. Niciodată nu-ți vei răni, în mod intenționat, jumătatea. Acorzi o mare atenție modului în care te exprimi și îți alegi cu mult respect cuvintele. Nu vrei pentru nimic în lume să superi pe cineva. Ai capacitatea de a empatiza, ceea ce te face să eviți rănirile emoționale. Într-o ceartă, cu siguranță vei ceda și vei face compromisuri pentru a reechilibra relația. Din dorința de a aplana un conflict, ești în stare să spui mici neadevăruri. De obicei, primești multă admirație și iubire din partea persoanei dragi ție.

Recomandări pentru relații fericite:

1. Ai curajul și spune ce gândești.
2. Fă-ți cunoscute și slăbiciunile.
3. Păstrează un echilibru între munca de la serviciu și activitățile de familie.

Bani și Carieră

Nu îți place să îți asumi riscuri prea mari. Ai nevoie în jurul tău de persoane care să te încurajeze. Este chiar mai bine ca altcineva să înceapă o acțiune și apoi tu să te ocupi de terminarea ei. Te adaptezi foarte bine pe parcursul derulării unui proiect.


Ești un angajat de nădejde, datorită valorii tale. Lucrezi cu hărnicie și dai un bun randament. Deoarece știi cum să rezolvi orice problemă, ai sub control toate situațiile de la serviciu. Te adaptezi în orice condiții. Reziști în situații de stres. Îți susții părerile cu multă convingere. Îți place să-ți ajuți colegii să-și îndeplinească îndatoririle, să fie mai productivi. Acest obicei poate deveni însă nefavorabil pentru tine, deoarece îți răpește din timpul tău prețios, necesar îndeplinirii obligațiilor de serviciu. Ai mintea deschisă spre cunoaștere. Ești o persoană care poate realiza mai multe activități deodată. De multe ori atragi bonusuri și promovări la locul de muncă, pentru că știi să-ți faci bine treaba. Ai o înclinație admirabilă spre diplomație și cinste.

Ca lider: atunci când vrei, știi cum să faci planuri pentru viitor și cum să elaborezi strategii. Te afirmi pe piața afacerilor încă de la vârstă tânără, datorită plăcerii de a munci. Te atrag afacerile pe termen lung, care generează câștiguri consistente și securitate financiară. Dar ai tendința de a alege calea care ți se pare cea mai sigură. Consideri că mai bine te miști mai încet și sigur, decât repede și riscant. Te ghidezi după strategiile altor persoane care au atins succesul în afaceri. Îți place să investești în stocuri și proprietăți. Nu te interesează planurile financiare care generează câștiguri rapide, deoarece le consideri prea riscante. Îți plac planurile clare.

Bani: când ai mai multe opțiuni, îți este greu să te decizi. Pur și simplu mintea începe să-ți fluctueze și pendulezi de la o decizie la alta într-o fracțiune de secundă. Dar când vine vorba de bani, lucrezi direct la țintă, deoarece tratezi subiectul cu atenție sporită. Nici mintea nu-ți mai joacă atunci când se gândește la contul bancar. Deoarece nu ai idei proprii referitoare la gestionarea banilor, ții cont de părerea celor din jur. Acest lucru te face să mergi pe mâna lor, fără să analizezi profund situația.

Recomandări pentru venituri sporite:

1. Lucrează în echipă, deoarece mai multe minți la un loc sunt mai productive decât una singură. Astfel, planurile tale se vor îndeplini într-un timp mai scurt.
2. Participă la un curs de management financiar, te-ar putea ajuta.
3. E bine să te ocupi de educația ta financiară pentru a te feri de sfaturi nerealiste din partea celor din jur.
4. Nu-ți mai fie teamă și nu-ți mai face așa de multe griji în a-ți asuma riscuri. Uneori, investițiile pe termen scurt pot fi foarte profitabile.

Sănătate

Energiile se concentează în zona pancreasului și a splinei. Splina se ocupă de transportul și de transformarea alimentelor, gândurilor, emoțiilor tale. Ea face ca energiile să se miște. Pancreasul simbolizează libertatea, puterea, stăpânirea de sine, definiţia ta despre „eul" tău.

De sănătatea splinei depind: gândirea, memoria, focalizarea, concentrarea, învățarea. Bolile generate de o funcționare anormală a splinei pot fi:
- de natură digestivă - balonări, diaree; umiditate și flegmă abundente, edeme;
- hemoragii;
- oboseală cronică;
- buze uscate sau palide;
- prolaps la uter, stomac, rinichi, vezica urinară sau anus;
- memorie slabă.
Splina poate fi deranjată dacă trăiești cu nostalgia situaţiilor neterminate, dacă ai regrete și îți faci multe griji. Pancreasul este centrul emoţiilor şi al dorinţelor tale. Reprezintă capacitatea ta de a-ți exprima şi de a integra iubirea în interiorul tău.

Recomandări pentru o viață sănătoasă:

1. Nu mânca numai hrană uscată și nu consuma băuturi reci.
2. Ai nevoie de mese regulate și efort moderat.

Puncte tari
de ajutor, productivitate, cu multe resurse, bunătate, adaptabilitate, creativitate, intuiție, spirit protector.
Puncte slabe
posesivitate, obsesia de a controla, idealism, dependență față de cei din jur, încăpățânare, pesimism.
Oportunități
Ai talentul de a face să rodească orice proiect pe care pui mâna. Ideile tale creative conduc la rezultate peste așteptări.
Amenințări
Ai tendința să te sacrifici pentru alții. Lucrează cu altruism numai atunci când trebuie.

COMPATIBILITATE

Persoana cu elementul Pământ Yin este susținută în domeniile:
Negociere, noi oportunități: de personalitate de tip Lemn Yang, Foc Yang, Apă Yin.
Creștere economică, dezvoltare: de personalitate de tip Foc Yang, Apă Yin.
Relații, prietenii: de personalitate de tip Lemn Yang, Foc Yang, Pământ Yang.
Pe termen lung, persoana cu elementul Pământ Yin este ajutată să se oragnizeze pe toate planurile de personalitate de tip: Foc Yang, Apă Yin.

Calculează gratuit stâlpii destinului.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: Steaua Sabia
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.