Sune-mi în ce zi te-ai născut ca să-ți spun norocul în dragoste

27.DECEMBRIE.2018
Sune-mi în ce zi te-ai născut ca să-ți spun norocul în dragoste
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: wallpapers13.com
Cum poți ști dacă vei atrage un soț potrivit sau aventuri de o noapte. Descoperă Zeul din casa căsătoriei. Deși ar putea să pară greu de crezut, astrele

influenţează nu numai personalitatea, stilul de viață, dar și norocul în dragoste. Așa este, unii dintre noi pur și simplu avem noroc în dragoste, atragem partenerul potrivit. Însă știm că norocul în dragoste nu ține nici de felul în care arătăm, nici de câți bani avem, ci de prezența unui anumit Zeu în casa căsătoriei? Iată ce ne spun specialiștii în astrologie chineză, Bazi.

Un mod simplu prin care aflăm dacă avem noroc în dragoste este suficient să calculăm harta celor 4 coloane ale destinului, folosind data nașterii și sexul (ora nu este neaparat necesară).

Loading...

În urma acestui calcul se generează o diagramă cu patru coloane, din care ne interesează zeul ce apare în coloana ZI, care reprezintă casa căsătoriei. A se vedea pătratul de culoare galbenă din imaginea de mai jos:

zei din casa căsătoriei, stâlpul ZI

Zeul din casa căsătoriei este un termen simbolic, nu are nimic de-a face cu religia. Există 10 Zei care ne pot influența destinul în dragoste, atunci când apar în casa căsătoriei: Prieten, Lider, Artist, Orator, Inițiator, Director, Luptător, Diplomat, Înțelept și Cercetător.

Iată care este semnificația zeilor, atunci când aceștia apar în casa căsătoriei:

Prieten – PRT

Acest zeu ne face să apreciem la soț, soție în primul rând prietenia sa, apoi dragostea. Este vorba despre acea dragoste ca între frați, fără prea mult sclipici amoros. Relația nu ajunge foarte repede la altar, dar odată făcut legământul căsătoriei, nimic nu îl va putea distruge.

Lider – LDR

Dacă acest zeu apare în casa căsătoriei, ne putem aștepta la relații de dragoste pasionale, se poate ajunge poate și la o ușoară agresivitate erotică (mușcături, pălmuțe peste fund). În schimb, acest zeu nu aduce stabilitate în mariaj, dimpotrivă, sunt posibile relații extraconjugale.

Artist – ART

Acest zeu, dacă apare în casa căsătoriei, ne face să alegem un soț, o soție cu gusturi rafinate. Vom dori ca acesta/aceasta să ne scoată des în oraș la restaurante de lux, la shopping în magazine scumpe. Asta poate fi tradus prin zicala că dragostea trece mai întâi prin stomac. Relația va fi stabilă și va implica și dorința de a avea copii împreună cu partenerul.

Orator – ORT

Aici vorbim depre acea dragoste la prima vedere, partenerii de cuplu se vor simți atrași unul de altul ca de un magnet. Nu este exclus ca femeia care are zeul Orator în casa căsătoriei să aibă noroc mare de urmași, iar bărbatul care are acest zeu să-și trateze soția cu mult respect și să o răsfețe cu declarații de dragoste. Sexul va fi important pentru a se menține aprinsă flacăra iubirii.

Inițiator – INT

Acesta este zeul care sporește șansele în dragoste pentru bărbații ce îl conțin în casa căsătoriei. Însă energia acestui zeu este tumultoasă, atrage flirt, relații extraconjugale. Dacă apare în harta unei femei, acest zeu atrage pentru ea un soț cu potențial financiar sau este posibil ca aceasta să fie susținută de soț pentru a începe ceva pe cont propriu.

Director – DIR

Iată zeul care atrage energia căsătoriei atunci când apare în harta unui bărbat. Acesta nu va concepe viața fără o nevastă, își va găsi perechea și vor trăi fericiți împreună. Pe de altă parte, dacă acest zeu apare în harta unei femei în casa căsătoriei, atunci aceasta nu va trebui să-și mai facă griji materiale după ce se căsătorește, totul va fi stabil pe plan financiar.

Luptător – LPT

Acesta este zeul care face ca relațiile de dragoste să implice competitivitate, luptă pentru supremație, partenerii nu vor avea încredere unul în altul, deseori se vor certa, și mai rău, se poate ajunge la violență verbală dar și fizică. Cei care au acest zeu în casa căsătoriei sunt persoane pătimașe, dornice să-și împlinească toate fanteziile afective, dacă nu acasă, poate că în așternuturi străine. În cazul lor nu se recomandă oficializarea relației, ci un concubinaj fericit.

Diplomat – DIP

Femeile nu-și pot dori nimic mai mult decât să aibă acest zeu în casa căsătoriei. Energia acestuia le va ajuta să atragă soțul ideal, curtenitor, respectuos și responsabil, omul care se va îngriji de tot și de toate în cadrul căminului conjugal. Bărbații care își doresc cu ardoare să aibă copii, nu este exclus să aibă acest zeu în casa căsătoriei. Sexul va fi normal, însă dragostea nu va lipsi din casa acestora.

Înțelept – INT

Acest zeu aduce predispoziția spre filosofie, partenerii vor clădi cuplul pe principii morale învățate de la părinți, bunici. Poate că în acest caz vorbim mai mult de dragostea părintească, cei doi se vor ajuta să evolueze, nu se vor judeca unul pe altul. Putem considera această relație de tip suflete pereche.

Cercetător – CRT

Cel care are acest zeu în casa căsătoriei își va pune des întrebarea cine sunt eu, poate că se va simți destul de des singur, deși primește iubire și empatie din partea partenerului de viață. Va avea relații onorabile, riscul de infidelitate este considerabil diminuat. Mariajul se va clădi pe înțelepciune și respect reciproc, este o relație de tip suflete gemene.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  12
VOTURI
14667
4.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O persoană extrem de puternică și cu spirit de conducere, un lider înnăscut
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.