Povestea lui Buddha și rolul statuetei Buddha vesel în casă

Povestea lui Buddha și rolul statuetei Buddha vesel în casă
O amuletă care aduce noroc, fericire și prosperitate tuturor oamenilor care o au în casă. Vezi unde trebuie așezată. Puține remedii Feng Shui sunt la fel de

populare ca Buddha vesel. Este folosit deoarece atrage norocul, bunăstarea, succesul, sănătatea și fericirea. Acest simbol se bazează pe povestea unui călugăr budist care a trăit în China secolului X. Deși destul de excentric, avea o inimă extrem de iubitoare și deschisă și a câștigat admirația multora. Este considerat o reîncarnare a lui Gautama Buddha (Buddha istoric).

Se consideră astfel deoarece a adus de multe ori energia în inimile greu încercate, alături de bucuria și adevărate râsete în fiecare zi a vieții.

Buddha râzând este adesea reprezentat având bucăți de aur, un Wu Lou (tip de dovleac din China), un sac de comori sau înconjurat de copii. Și, bineînțeles, nelipsita burtă mare!

Orice detaliu este important atunci când îți alegi statueta norocoasă cu Buddha vesel! În primul rând, trebuie să știi exact ce îți dorești de la el. De exemplu, dacă dorești să atragi succesul financiar, ar fi bine să optezi pentru o reprezentare a lui Buddha vesel cu lingouri de aur și să o așezi în zona banilor din casă sau de la serviciu.

Dacă te concentrezi asupra sănătății, alege un Buddha vesel cu un Wu Lou în mână și pune-l în zona bagua a sănătății.

Una dintre cele mai bune așezări Feng Shui pentru un Buddha râzând este aproape de intrarea în casă, astfel încât să îl poți vedea când ajungi acasă. Deoarece este considerat protectorul copiilor, ar fi indicat să pui o statuetă în camera celor mici. Evită să îl plasezi în baie, în dormitor sau pe jos!

Este alegerea fiecăruia ce reprezentare a lui Buddha vesel alege și din ce material - metal, rășină sau lemn, cristal, porțelan – ori culoare! Important este să rezoneze cu el și să știe exact ce își dorește.

3292
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.