Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Statueta Buddha vesel, povestea și rolul acesteia în casă

Statueta Buddha vesel, povestea și rolul acesteia în casă

Puține remedii Feng Shui sunt la fel de populare ca Buddha vesel, o amuletă care aduce noroc, fericire și prosperitate tuturor oamenilor care o au în casă

Buddha vesel este folosit ca amuletă pentru a atrage norocul, bunăstarea, succesul, sănătatea și fericirea. Este considerat o reîncarnare a lui Gautama Buddha (Buddha istoric).

Acest simbol se bazează pe povestea unui călugăr budist care a trăit în China secolului X. Deși destul de excentric, avea o inimă extrem de iubitoare și deschisă și a câștigat admirația multora. 

Se consideră astfel deoarece a adus de multe ori energia în inimile greu încercate, alături de bucuria și adevărate râsete în fiecare zi a vieții.

Buddha râzând este adesea reprezentat având bucăți de aur, un Wu Lou (tip de dovleac din China), un sac de comori sau înconjurat de copii. Și, bineînțeles, nelipsita burtă mare!

Orice detaliu este important atunci când îți alegi statueta norocoasă cu Buddha vesel! În primul rând, trebuie să știi exact ce îți dorești de la el. De exemplu, dacă dorești să atragi succesul financiar, ar fi bine să optezi pentru o reprezentare a lui Buddha vesel cu desaga banilor și să o așezi în zona banilor din casă sau de la serviciu.

Dacă te concentrezi asupra sănătății, alege un Buddha medicinei și pune-l în zona bagua a sănătății.

Una dintre cele mai bune așezări Feng Shui pentru un Buddha râzând este aproape de intrarea în casă, astfel încât să îl poți vedea când ajungi acasă. Deoarece este considerat protectorul copiilor, ar fi indicat să pui o statuetă în camera celor mici. Evită să îl plasezi în baie, în dormitor sau pe jos!

Este alegerea fiecăruia ce reprezentare a lui Buddha vesel alege și din ce material - metal, rășină sau lemn, cristal, porțelan – ori culoare! Important este să rezoneze cu el și să știe exact ce își dorește.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit