Povestea lui Buddha și rolul statuetei Buddha vesel în casă

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu

O amuletă care aduce noroc, fericire și prosperitate tuturor oamenilor care o au în casă. Unde trebuie așezată

Puține remedii Feng Shui sunt la fel de populare ca Buddha vesel. Este folosit deoarece atrage norocul, bunăstarea, succesul, sănătatea și fericirea.

 

Acest simbol se bazează pe povestea unui călugăr budist care a trăit în China secolului X. Deși destul de excentric, avea o inimă extrem de iubitoare și deschisă și a câștigat admirația multora. Este considerat o reîncarnare a lui Gautama Buddha (Buddha istoric) deoarece a adus de multe ori energia în inimile greu încercate, alături de bucuria și adevărate râsete în fiecare zi a vieții.

Buddha râzând este adesea reprezentat având bucăți de aur, un Wu Lou (tip de dovleac din China), un sac de comori sau înconjurat de copii. Și, bineînțeles, nelipsita burtă mare!

Orice detaliu este important atunci când îți alegi statueta norocoasă cu Buddha vesel! În primul rând, trebuie să știi exact ce îți dorești de la el. De exemplu, dacă dorești să atragi succesul financiar, ar fi bine să optezi pentru o reprezentare a lui Buddha vesel cu lingouri de aur și să o așezi în zona banilor din casă sau de la serviciu.

Dacă te concentrezi asupra sănătății, alege un Buddha vesel cu un Wu Lou în mână și pune-l în zona bagua a sănătății.

Una dintre cele mai bune așezări Feng Shui pentru un Buddha râzând este aproape de intrarea în casă, astfel încât să îl poți vedea când ajungi acasă. Deoarece este considerat protectorul copiilor, ar fi indicat să pui o statuetă în camera celor mici. Evită să îl plasezi în baie, în dormitor sau pe jos!

Este alegerea fiecăruia ce reprezentare a lui Buddha vesel alege și din ce material - metal, rășină sau lemn, cristal, porțelan – ori culoare! Important este să rezoneze cu el și să știe exact ce își dorește.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
717
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.