4 reguli feng shui pentru o casă pozitivă în care să te simți bine

4 reguli feng shui pentru o casă pozitivă în care să te simți bine
Ce lucruri trebuie evitate pentru a nu suferi pierderi și remedii feng shui pentru a aduce energie pozitivă în casă. În feng shui, energiile spațiului - ușa

principală, ușa de la baie, poziția patului și a băii - pot afecta dragostea, banii. La construirea, cumpărarea sau reamenajarea unei locuințe e bine să ținem cont de 4 reguli feng shui. Reguli utile și ușor de aplicat pentru a ne îmbunătăți feng shui-ul. 1.Ușa principală ne arată dacă avem sau nu o casă pozitivă. Dacă ușa de la intrare se află într-o scară de bloc fără geamuri, ea va capta energie negativă,

DE INTERES: Pași de urmat în cumpărarea unui apartament pentru a atrage noroc

Adică va capta în special energie care nu aduce nici bucurii în dragoste, nici bani în cont. Remediul este să punem un bec cu led deasupra ușii de la intrare, care să lumineze încontinuu pe casa scării.

2. Nu alege o locuință care are ușa de la intrare față în față cu ușa de la toaletă, întrucât acest tip de energie atrage pierderi financiare și necazuri în dragoste. Remediul este să montăm o draperie albă peste ușa de la toaletă.
3. Patul din dormitor nu trebuie amplasat la un perete care este comun cu baia sau bucătăria. Acest tip de amenajare este dezastruos pentru viitorul cuplului sau carieră. Remediul este să mutăm patul la un perete vecin cu alt dormitor sau un living.
4. Sub nicio formă nu este bine să cumpărăm o locuință care are baia situată în zona de Sud-Est, pentru a nu avea probleme cu banii și nici în Nord-Vest sau Sud-Vest, deoarece poate atrage obstacole în căsătorie, despărțiri, suferințe emoționale.

Dacă totuși în locuință nu poți poți muta patul sau baia este amplasată în zonele menționate, poți cere pe email sfatul maestrului Feng Shui.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.