7 simboluri de păsări Feng Shui pentru revitalizare și inspirație

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu

Cum să atragi norocul pe toate planurile: 7 simboluri de păsări Feng Shui aducătoare de noroc și inspirație

La fel ca plantele, simbolurile păsări ocupă un loc important în principiile vieții armonioase Feng Shui. Ele sunt adesea asociate cu sentimentul de inspirație, libertate și dorința de a fi uniți cu divinul, datortă capacității lor de a se ridica până sus pe cer.

 

Cântecele de păsări oferă cu adevărat inspirație prin frumusețea și complexitatea lor, adăugând astfel puterea primară a sunetului la simbolul feng shui al zburătoarelor. În aplicațiile tradiționale Feng Shui, păsările sunt considerate simboluri puternice ale noilor oportunități care apar chiar și în momentele grele.

Ele simbolizează, de asemenea, iubirea și angajamentul (ca în cazul rațelor mandarine), abundența și norocul (păunii). Desigur, fiecare pasăre are propriile calități, iar atunci când alegeți astfel de remedii Feng Shui, trebuie să vă ghidați în primul rând după propriile dorințe, dar și instincte.

Iată cele șapte cele mai populare simboluri de pasăre folosite în aplicațiile feng shui.

1. Phoenix-ul mitic este cea mai cunoscută pasăre din arta Feng Shui. Adesea este asociată cu Dragonul – simbol al fericirii conjugale. Simbolizează puterea, rezistența și transformarea, deoarece poate să învie din propria-i cenușă.

2. Cocorul apare în numeroase elemente decorative pentru casă sau îmbrăcăminte. Simbolizează longevitatea, iar în legendele chinezești vechi, poartă duhurile celor plecați în ceruri. Astfel, este folosit pentru a aduce energia unei vieți lungi, nobile și pașnice, care va duce în cele din urmă sufletul la ceruri.

3. Faimoasele rațe mandarin sunt supranumite păsările dragostei din Feng Shui, fiind cele mai cunoscute remedii pentru iubire adevărată, intensă. Simbolizează devotamentul, fidelitatea și afecțiunea pe tot parcursul vieții. Sunt folosite întotdeauna în perechi și plasate în zona de dragoste și căsătorie a Bagua din casă și, mai ales, din dormitor.

4. Păunul este considerat manifestarea Phoenixului ceresc pe pământ. Simbolizează, de asemenea, frumusețea și sentimentele de iubire. Atrage faima, norocul și sporește protecția, conștientizarea. Este recomandat și ca remediu de dragoste pentru persoane singure în căutarea unei relații serioase.

5. Cocoșul este folosit adesea pentru progresul în carieră și în afaceri. Cel mai bine este să îl așezați zona banilor și cea a faimei din casă și de la serviciu. În plus, cocoșul simbolizează puterea de a îndepărta spiritele rele.

6. Coțofana este asociată cu bucuria și sărbătoarea. Este un tratament tradițional Feng Shui recomandat celor care vor să se stabilească într-o relație serioasă. Simbolizează căsătoria, copiii și gospodăriile fericite. Ajută la îndepărtarea sau ușurarea obstacolelor în carieră și dragoste.

7. Porumbelul simbolizează pacea în orice cultură. În feng shui, porumbeii sunt, de asemenea, uneori folosiți ca remediu pentru dragoste, aducând o căsnicie lungă și pașnică. Una dintre legendele chineze afirmă că porumbeii erau favoriții curții împăratului datorită efectului calmant al cântecului lor.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  4
VOTURI
602
4.75
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: REMEDII CARIERĂ PĂMÂNT FENG SHUI
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.